marți, mai 28, 2024
Noutati

Nineta Popa Ionescu, poveste de viață cutremurătoare! Artista a dezvăluit secretul care i-a schimbat complet viața

Nineta Popa Ionescu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din România și are o carieră care îi atestă pe deplin titulatura de artist. Cu toate acestea, destinul ei nu a fost unul prea fericit. Interpreta are o poveste de viață de-a dreptul cutremurătoare, căci încă de la o vârstă fragedă, aceasta a avut un drum greu de parcurs.

Nineta Popa Ionescu a fost adoptată de prietenii părinților ei biologici

La doar doi ani, Nineta Popa Ionescu a fost dată spre adopție de către părinții ei naturali. Cântăreața a fost crescută de niște prieteni de familie care nu aveau copii, iar motivul pentru care a fost înfiată de aceștia a fost legătura specială dintre ei și cei care i-au dat viață cântăreței.

„Am stat alături de părinții și frații mei până la doi ani și patru luni. Părinții mei aveau niște prieteni din Oltenia, care nu aveau copii, și au ajuns la o înțelegere să mă dea lor. Nu eram o familie bogată, trăiam modest, dar nu pentru că eram săraci m-au dat, ci pentru că era acea legătură între părinții mei buni și cei adoptivi încât neavând copii, au simțit nevoia să le facă și lor o bucurie. Ei și-au dorit toată viață copii, nu au putut să aibă, și pe mine m-au îndrăgit cel mai mult”, a mărturisit Nineta Popa Ionescu în cadrul unei emisiuni Tv.

VEZI ȘI: CLIPE DE GROAZĂ PENTRU UN CUNOSCUT CÂNTĂREȚ DE MUZICĂ POPULARĂ! UN INCENDIU PUTERNIC I-A DISTRUS CASA ÎN DOAR 10 MINUTE

Părinții adoptivi au avut grija de ea ca de propriul copil (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL SEMNEAZĂ CU PRO TV?! CE AR PUTEA FACE IUBITA LUI SMILEY DUPĂ CE ȘI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1

Nineta a aflat că a fost adoptată în clasa a 5-a

Artista a mărturisit că a fost extrem de îndrăgită de părinții adoptivi și că au avut grija de ea ca de propriul copil. Abia în clasa a 5-a, cântăreața a aflat de la fratele tatălui ei adoptiv, că cei care au crescut-o nu sunt părinții ei naturali, iar acela a fost momentul în care a decis să plece de acasă și să meargă la cei care i-au dat viață.

„Tatăl adoptiv o bătuse rău pe mama, devenise foarte violent, luase darul băuturii. Și unchiului meu i-a fost atât de milă de mine că mă vedea cum plângeam, încât mi-a spus că cei cărora le spun unchiul și tanti, de la Boișoara, sunt părinții mei, a două zi am luat o sută de lei din casă, m-am dus la gară și am plecat.

Când am ajuns acasă, la părinții naturali, m-a întâmpinat la poartă unul dintre frații mei. Mă cunoștea, știa… Părinții când m-au văzut, au început să plângă. Primul lucru pe care i-am întrebat a fost de ce m-au dat tocmai pe mine?

Au încercat să justifice situația, că eram cea mai mică, că pe mine m-au plăcut, că nu m-au dat ca ei să nu mai aibă grijă de mine, ci că să le facă prietenilor o mulțumire sufletească. Pentru mine nu a fost o mulțumire”, a mai adăugat artista.

Artista a încercat să se împartă între părinți toată viața

Interpreta susține că cei care au crescut-o nu s-au putut obișnui cu ideea că fetița pe care au luat-o sub aripa lor nu mai locuiește cu ei. Aceștia au încercat prin toate metodele să o recucerească pe artistă, iar ea a rămas copleșită de suferința lor, astfel încât ulterior s-a mutat înapoi la ei, mai exact după 3 ani. Nineta Popa Ionescu spune că s-a împărțit între părinții ei naturali și cei adoptivi, încercând să îi bucure până în ultimele lor clipe de viață.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro