duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

„Instanța s-a exprimat destul de clar”

Anamaria Preda, fiica regretatului cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda, a câștigat procesul în care era obligată să îi plătească dezvoltatorului blocului în care locuiește, suma de 4.500 de euro. Tânăra a mărturisit cum a decurs totul și care sunt planurile sale, acum.

Anamaria Preda a câștigat procesul legat de presupusa datorie de 4.500 de euro

După moartea tatălui ei, Anamaria Preda s-a confruntat cu tot felul de probleme, însă acum încep să se rezolve treptat, iar lucrurile par să intre pe făgașul normal. Tânăra a fost dată în judecată anul trecut de către dezvoltatorul blocului în care regretatul artist a cumpărat un apartament, iar motivul ar fi fost o înțelegere sub formă de împrumut pentru 4.500 de euro. Acesta a prezentat o dovadă, reprezentată de o chitanță de mână semnată de cântăreț, în 2016. Instanța a decis, însă, să respingă chemarea în judecată a Anamariei.

„Este un moment fericit pentru mine pentru că am stat foarte mult timp cu această situație. Pentru că m-am trezit cu o presupusă datorie pe care trebuia s-o achit, pe care tatăl meu ar fi avut-o față de dezvoltatorul blocului în care locuiesc, iată că prima instanță a hotărât că eu să câștig și că nu datorez nimănui nicio suma de bani.

Sper că domnul dezvoltator se va opri aici cu demersurile legale pentru că instanța s-a exprimat destul de clar. Nu am nimic cu dansul, îmi pare rău că s-a ajuns aici”, a declarat Anamaria Preda pentru Starpopular.ro.

Anamaria Preda a moștenit apartamentul de la regretatul ei tată, Aurelian Preda, însă fata achită rate lunare de peste 2.000 de lei (Foto: Instagram)

CITEȘTE ȘI: NINETA POPA IONESCU, POVESTE DE VIAȚĂ CUTREMURĂTOARE! ARTISTA A DEZVĂLUIT SECRETUL CARE I-A SCHIMBAT COMPLET VIAȚA

Anamaria Preda se pregătește pentru mari proiecte pe plan profesional

Fata a moștenit apartamentul, însă achită rate lunare de peste 2.000 de lei. A vrut întotdeauna să îl vândă, însă mai întâi a pus pe primul loc finalizarea demersurilor începute în privința obținerii certificatului de moștenitor.

Pe de altă parte, Anamaria Preda se pregătește pentru un proiect muzical diferit și a filmat deja și un videoclip pentru el. Pe lângă genurile de muzică pe care le-a abordat până acum, fiica lui Aurelian Preda va cânta chiar și manele.

„Viața mea, din punct de vedere profesional, evoluează. Când voi rezolva toate problemele financiare, voi investi mai mult în muzica pe care vreau s-o fac.

Abordez toate genurile de muzică așa cum oamenilor le este pe plac. Am filmat deja un videoclip cu un coleg de breaslă, nu pot să dau mai multe detalii momentan, este o piesă dintr-un alt gen de muzică.

Așa cum cânt ușoară, populară, comercială sau muzică de petrecere, orientală, balcanică, să se înțeleagă că dacă m-am apucat să cant melodii și din zona această, cerută de public, și despre care recunosc că-mi place și mie, nu voi renunța niciodată la muzica populară sau ușoară”, a mai declarat Anamaria Preda pentru sursa citată.

VEZI ȘI: CUM SE FEREȘTE MARIA CÂRNECI DE GRIPĂ ȘI RĂCEALĂ. TRUCURILE LA CARE APELEAZĂ ARTISTA

De asemenea, cântăreața nu se oprește aici și are de când să dobândească succesul absolut pe plan profesional. Aceasta a decis să urmeze și cursurile Facultății de Drept și este la fel de hotărâtă și ambițioasă să obțină chiar și permisul de conducere.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro