duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Luxul absolut pentru botezul nepoatei Irinei Loghin! Zeci de artiști au fost prezenți la marele eveniment

Irina Loghin este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă, iar de când s-a născut nepoțica ei, artista este cea mai împlinită bunică din lume. De curând, cântăreața a creștinat-o pe cea mică, iar la petrecerea de botez au fost invitați numai artiști de renume.

Irina Loghin, petrecere cu fast cu ocazia creștinării nepoatei sale

În familia Irinei Loghin a avut loc un eveniment grandios. Irinuca Loghin și Bogdan Barbu au devenit părinții unei fetițe minunate care i-a schimbat viața interpretei de muzică populară. De când a devenit bunică, Irina Loghin este în culmea fericirii și face tot ce-i stă în putință pentru ca nepoatei sale să nu îi lipsească nimic.

La petrecerea de botez a micuței Ana Alexandra au fost prezenți aproximativ 200 de invitați, iar printre ei s-au aflat zeci de artiști care au întreținut atmosfera. Evenimentul a avut loc într-o locație de lux, la Domeniile Săftica, acolo unde multe vedete preferă să-și organizeze cele mai importante evenimente din viața lor. Decorul a fost unul de vis, iar invitații s-au bucurat de un meniu ales.

Nașii micuței Ana Alexandra sunt faimoșii artiști Alina și Romeo Alesis, cei care au și cununat-o pe Irinuca, fiica Irinei Loghin. Petrecerea a început spre seară și a ținut până a doua zi dimineața.

VEZI ȘI: DIETA DE DETOXIFIERE A IRINEI LOGHIN. CUM REUȘEȘTE SĂ SE MENȚINĂ ÎN FORMĂ ARTISTA DE 83 DE ANI

Irina Loghin și-a botezat nepoata în lux (Foto: Instagram)

CITEȘTE ȘI: MAESTRUL BEBE COTIMANIS, POVEȘTI INEDITE ÎNTR-UN PODCAST DE EXCEPȚIE: “PROBAM TOATE ROCHIILE IRINEI LOGHIN!”

Artiști de renume, prezenți la botezul nepoatei Irinei Loghin

Alături de îndrăgita artistă au fost Alesis, Răducanu Music Band, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu și Matilda Pascal Cojocăriția. Lista nu se oprește aici, căci nici Ștefan Cigu, Mioara Velicu, Daniela Condurache sau Brîndușa Covalciuc Ciobanu nu au putut lipsi de la marele eveniment al colegei lor de breaslă.

„Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!” a mărturisit Irina Loghin.

Înainte să aibă loc evenimentul, artista mărturisea că se pregătește intens și vrea ca totul să iasă perfect. Aceasta susținea că și-a făcut o rochie la o croitoreasă pe care o cunoaște de mai bine de 50 de ani.

„Mi-am făcut o rochie ( n.r.: pentru botez). Mi-am făcut o rochie pentru că eu le găsesc mult mai greu, sunt mai dificilă. Şi mi-a lucrat-o o croitoreasă care lucrează de 50 de ani”, spunea Irina Loghin.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro