marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Un celebru artist de muzică populară, hotărât să ajungă în jungla din Dominicană! S-a antrenat pentru a câștiga marele premiu de la Survivor România 2023

Un cunoscut solist de muzică populară și-a dorit să participe la Survivor România, însă spre dezamăgirea lui, Pro Tv-ul nu l-a ales pentru acest sezon. Artistul s-a pregătit încă de anul trecut pentru competiție, în speranța că producătorii trustului îl vor lua în calcul.

Mihai Priescu și-a dorit să ajungă la Survivor, însă Pro Tv-ul nu l-a ales

Este vorba despre Mihai Priescu, un cântăreț de muzică folclorică ce și-ar fi dorit nespus să ajungă în Dominicană și să facă parte din echipa „Faimoșilor”. Încă de anul trecut, interpretul se antrena și s-a dovedit a fi pasionat de sala de fitness. El susținea atunci că s-ar integra perfect în show-ul care a făcut furori încă de la primul sezon.

De asemenea, Mihai Priescu a dezvăluit că are mare grija de fizicul său și că se menține într-o condiție exemplară. Conform declarațiilor sale, acesta merge chiar și de 5 ori pe săptămână la sală. Se arăta pregătit pentru aventură și era convins că nu va întâmpina probleme pe insulă, însă, din păcate, până acum visul nu i s-a îndeplinit.

„Cred că ar fi o provocare interesantă pentru mine. Sunt pasionat de sală. Sunt pasionat și de fotbal, când eram mic jucam fotbal. Fac sport de ceva timp. Mi-am făcut un stil de viață din asta. Mi-ar plăcea să fac parte din echipa Faimoșilor. Nu aș refuza nici dacă aș merge la Războinici”, a declarat Mihai Priescu.

CITEȘTE ȘI:BĂTAIE LA SURVIVOR ROMÂNIA? AU SĂRIT LA GÂTUL LOR, IAR PRO TV A DIFUZAT IMAGINILE

Mihai Priescu nu a fost contactat de către Pro Tv pentru a participa la Survivor anul acesta (Sursă: Instagram)

Mihai Priescu este pasionat de sport

Revenind la pasiunea sa pentru sport, Mihai a mai mărturisit că mișcarea este foarte importantă pentru viața unui om și indiferent ce face sau cu ce se ocupă, trebuie să își aloce timp pentru sală sau alergat.

 „Eu am momente când nu pot să respect acest program. Până la urmă, job-ul meu e cu totul altul și acolo trebuie să acord o atenție mai mare. Merg in jur de 4 zile pe săptămână, uneori 3, alteori 5 la sală. Știu să-mi fac exercițiile, dar uneori se mai pune și problema timpului sau priorităților. Merg la sală pentru o condiție fizică bună, nu pentru eventuala participare în competiție, până la urmă”, a completat el.

CITEȘTE ȘI:“FĂCĂTURĂ” LA SURVIVOR ROMÂNIA? AU LUAT FOC, DUPĂ ULTIMA ELIMINARE: “RUŞINE”

Cântărețul și-ar fi dorit să devină fotbalist

Cântărețul și-ar fi dorit să devină fotbalist, însă nu și-a permis să urmeze o carieră în sportul-rege. Acesta se ocupă, în schimb, de tot felul de proiecte și melodii care speră să le fie pe plac fanilor și are de gând să colaboreze chiar și cu alte nume celebre ale muzicii populare, pentru a avea mai mult succes. Acesta a mai desfășurat până acum proiecte cu Lorenna, Cristian Rizescu sau Adriana Soreanu.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro