vineri, iunie 14, 2024
Noutati

S-a aflat! Câte clase are, de fapt, Puya de la America Express 2023

Puya se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România. Ulterior, a devenit și unul dintre concurenții favoriți ai publicului din cadrul emisiunii America Express. Rapper-ul a cunoscut succesul în urmă cu mai mulți ani, iar acest lucru nu se datorează unei școli de specialitate ,ci mai degrabă talentului său muzical.

Chiar și „școala vieții” a contribuit la succesul lui, căci Puya știe exact ce înseamnă „traiul în cartier”. Concurentul de la America Express, mega-show-ul difuzat pe Antena 1, acolo unde participă alături de soția sa, face față cu brio tuturor provocărilor, iar asta se datorează lecțiilor învățate de-a lungul vieții. „Traiul în cartier” nu a fost niciodată liniștit, iar lipsurile l-au învățat să se descurce în orice situație. Ei bine, de aceea, mulți fani ai artistului se întreabă câte clase are, de fapt.

Puya a studiat la „Școala vieții”

Puya nu are studii superioare, ci mai degrabă se poate spune că a urmat facultatea „Sălăjan”, cu specializarea „Supraviețuire”. A fost nevoit să se adapteze mediului, societății, iar în prezent, lecțiile învățate în „școala vieții” îl ajută să facă față cu succes provocărilor și să depășească toate obstacolele, inclusiv pe cele de la America Express.

Dragoș Gărdescu, pe numele său real, face echipă cu soția lui Melinda, pe care a cunoscut-o când era studentă la Cluj. Ea, o tânără cu studii superioare, iar el un tip care în clasa a 9-a chiulea și pierdea numărul absențelor din catalog.

Deși admite că nu a fost niciodată vreun împătimit al școlii, Puya recunoaște că a învățat, în schimb, o lecție extrem de importantă despre familie: să nu-i scape niciodată din mână femeia potrivită.

„Pentru unii, bărbat adevărat înseamnă să intri în postnatal și să împingi căruțu’ în parc, doar pentru că nevasta ta are salariul mai mare. Eu nu subscriu ideii.

Cel mai mare „dujman” al familiei este timpul. Când nu ai timp să te întâlnești, să vorbești, să discuți, să asculți, fie și în contradictoriu… ești mereu pe fugă, fiecare se închide în el și în problemele lui. Atunci familia se destramă”, a spus Puya.

VEZI ȘI:CUM S-AU CUNOSCUT, DE FAPT, PUYA ŞI MELDINA GĂRDESCU, DE LA AMERICA EXPRESS? „ARS” LA BANI, ÎN ZIUA PRIMEI ÎNTÂLNIRI

Puya a fost un băiat „de cartier” (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI:CHELOO, IRONIE LA ADRESA LUI PUYA DE LA AMERICA EXPRESS: „DOMNUL CĂRDESCU…”. CUM L-A ATACAT JURATUL SHOW-ULUI IUMOR DE LA ANTENA 1

Puya a avut succes în cariera muzicală

La debutul său în carieră, Puya făcea parte din formația La Familia. Ulterior, a luat o pauză, iar în anul 2001 a revenit pe scena muzicală cu mai multe albume celebre. În 2008, Puya și-a început cariera solo, care i-a adus un real succes.

În perioada pandemiei, artistul s-a lansat în afaceri, atunci când a început să producă propriile măști de protecție sub numele de „Maidanez”, brandul său.

Puya și soția sa Melinda sunt căsătoriți din 2011 și au împreună două fetițe minunate.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro