joi, septembrie 21, 2023
Noutati

„Nu va împărți același loc de veci cu Ion Dolănescu”

Maria Ciobanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Celebra artistă are 85 de ani și a hotărât să-și pregătească funeraliile pentru momentul în care va trece în neființă.

Maria Ciobanu și-a cumpărat loc de veci în cimitirul Bellu

Maria Ciobanu și-a cumpărat cavou în cimitirul Bellu și își va dormi somnul de veci pe Aleea Artiștilor. Solista a decis să fie înmormântată în România, chiar dacă de ani buni trăiește în Statele Unite. Locul de veci al interpretei de muzică populară este aproape de cel al lui Ion Dolănescu, cântărețul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu care are un fiu.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat un paznic al cimitirului, pentru jurnaliști.

VEZI ȘI:PRIN CE GREUTĂȚI A TRECUT MARIA CIOBANU PÂNĂ S-A VĂZUT LA CASA EI. “DUMNEZEU M-A AJUTAT ȘI M-A ÎNTĂRIT SĂ TREC PESTE TOATE”

Artista nu va împărți locul de veci cu Ion Dolănescu

Cu toate că au împărțit o bucată din viață, spre uimirea multora, artista nu va împărți același loc de veci cu Ion Dolănescu, ci mormântul ei se află la celălalt capăt al Aleii Artiștilor.

„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a declarat Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist.

Cimitirul Bellu este cel mai scump din Capitală, iar locurile de veci au prețuri colosale. Mormintele au fost scoase la vânzare pe diverse site-uri, iar sumele ajung chiar și la 50.000 de euro. Ei bine și pentru că Maria Ciobanu trăiește pe picior mare în America de mai mulți ani, aceasta a decis că merită să aibă o înmormântare pe măsură.

Maria Ciobanu nu a ales să fie îngropată lângă Ion Dolănescu (Foto: Facebook)

CITEȘTE ȘI:CE AVERE ARE MARIA CIOBANU. CÂT A CÂȘTIGAT INTERPRETA DE FOLCLOR DIN MUZICĂ

Maria Ciobanu se află în America alături de actualul partener și fiica ei

Ciocârlia Muzicii Românești nu este deloc singură în Statele Unite, ci alături de actualul său partener de viață, Mircea Câmpeanu, dar și de fiica ei. În urmă cu ceva timp, aceasta declara că a vrut să se stabilească acolo datorită climei care i se pare perfectă pentru problemele sale de sănătate.

Artista și soțul ei sunt împreună de peste 40 de ani și se laudă cu o relație minunată. Deși a mai avut 3 căsnicii care au eșuat, de această dată totul pare să meargă perfect între ea și Mircea Câmpeanu. Relația lor a început după moartea fostei soții a bărbatului, Ileana Sărăroiu. Chiar la un an de la decesul ei, aceștia s-au căsătorit.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro