joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Securea războiului nu a fost îngropată! Cu ce vrea să rămână sora lui Petrică Mîțu Stoian din averea regretatului artist

A trecut mai bine de un an de la moartea regretatului interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Cu toate acestea, moștenitorii nu au încheiat socotelile în privința averii rămase. Sora artistului, Maria Tărchilă susține că l-a dat în judecată pe impresarul Doru Gușman pentru a reuși să obțină bunurile fratelui său.

Maria Tărchilă vrea bunurile fratelui său, Petrică Mîțu Stoian

Dacă drepturile de autor și imaginea regretatului solist le-au cedat gratuit cântărețului Emil Badea, în privința bunurilor materiale, lucrurile stau diferit. Sora lui Mîțu Stoian susține că în casa în care cântărețul a trăit cu impresarul său, Doru Gușman, au rămas lucruri de valoare pe care acesta a refuzat să i le dea.

„Nu am mai vorbit cu Doru deloc. O să mă văd cu el de acum la procese. L-am dat în judecată, la finalul anului trecut, din cauză că nu a vrut să îmi dea lucrurile din casa din Craiova, lucrurile fratelui meu, acolo unde el a trăit și are costumele lui populare, ceasurile de valoare, tablourile, bijuteriile și alte lucruri ce mai sunt într-o casă.

Petrică a investit toți banii ăia în acea locuință și normal că are foarte multe bunuri acolo. Ce avere a avut Petrică, doamnă? De un milion de euro? De unde banii ăștia? Să se scoată banii pe întreaga avere și să vedem dacă sunt un milion de euro.

Nu este adevărat, de unde să aibă suma asta Petrică lăsată? L-am dat în judecată pe Gușman să îmi dea bunurile. Momentan nu a avut loc primul termen de judecată, așteptăm, nu știți cum este justiția din România?”a declarat Maria Tărchilă, pentru Click.

CITEȘTE ȘI:DECIZIA ULUITOARE PE CARE AU LUAT-O MOȘTENITORII LUI PETRICĂ MÎȚU STOIAN ÎN PRIVINȚA MELODIILOR SALE. CINE A PUS STĂPÂNIRE PE DREPTURILE DE AUTOR ALE REGRETATULUI ARTIST

Maria Tărchilă vrea să recupereze bunurile lui Mîțu Stoian de la Doru Gușman (Foto: Facebook)

Petrică Mîțu Stoian și-a prezentat bunurile într-o emisiune Tv

În cadrul unui emisiuni, Petrică Mîțu Stoian prezenta o parte din bunurile pe care Maria Tărchila speră să le obțină. Chiar în dormitorul regretatului artist se afla un tablou de Rembrandt și o icoană, despre care acesta spunea că face minuni.

„Este o icoană adusă din Rusia în perioada Primului Război Mondial. Am găsit-o la cineva în casă, undeva aruncată. E o icoană făcătoare de minuni. Am un Rembrandt, Întoarcerea fiului risipitor! Îmi place foarte mult.”, spunea Petrică Mîțu Stoian, la Acces Direct

VEZI ȘI:NU AU ÎNGROPAT NICI ACUM SECUREA RĂZBOIULUI! SORA LUI PETRICĂ MÎȚU STOIAN L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE DORU GUȘMAN ȘI ÎL ACUZĂ DE FURT

Nici ceasul de la mâna solistului nu părea să valoreze o avere, însă posibil să fi avut o valoare sentimentală. După moartea sa, rudelor nu le-a venit să creadă că a agonisit o viață, iar averea nu-i aparținea, de fapt, în totalitate.

Bunurile au fost achiziționate prin firma în care era partener cu impresarul său, iar astfel jumătate din avere i-ar reveni lui Doru Gușman.

„Ce au făcut, e treaba lor, vedem ce hotărăște legea. Dacă e în favoarea lui, să fie… Nu mă interesează averea lui, vreau să se facă dreptate. Și dacă voi primi ceva din avere, o dau la săraci, mie nu-mi trebuie.

 Nu-mi trebuie avere cum spune că au sărit hienele, o dau la săraci. Nu-mi trebuie nimic de la Mîțu că nu a muncit pentru mine, a lucrat pentru știu eu cine… Ne-a făcut hiene, că am venit noi, hienele, să luăm. Ce hiene am fost noi că nu l-am deranjat niciodată nici pe impresar, nici pe mine.”, a mai declarat Maria Tărchilă.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro