miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Gheorghe Turda, propunere indecentă pentru Marcela Fota. Artista a rămas fără cuvinte!

Un celebru artist din România a avut curajul să îi adreseze o întrebare îndrăzneață unei vedete de la noi, chiar în direct la TV. Au fost momente memorabile pentru telespectatori, dar ușor jenante pentru cântăreața de muzică populară.

Gheorghe Turda, întrebare indiscretă pentru Maria Grecu și Elena Comăneci

În urmă cu câteva luni, fanii muzicii populare au avut parte de un moment de proporții, la Tv. Este vorba despre Gheorghe Turda care a luat mereu femeile prin surprindere și le-a adresat întrebări controversate. Ei bine, artistul a lansat o provocare în urma unei întrebări indiscrete, apoi a dezvăluit că are o pasiune pentru o cunoscută cântăreață. Totul s-a petrecut în cadrul unei ediții a emisiunii „Seara românească”, moderată de George Nuca, de la Etno Tv.

La cei 75 de ani, solistul le-a întrebat fără inhibiții pe invitate: Care sunt cele mai frumoase plăceri? Să pupați o gură cu buze subțiri sau cu buze groase? Maria Grecu și Elena Comăneci s-au amuzat copios pe seama curiozității solistului și fără să se gândească prea mult la răspuns, acestea au dat o replică hotărâtă.

„Nici buze groase, nici buze subțiri. Să facem dragoste! E cea mai mare plăcere!”, a dezvăluit Maria Grecu.

„Buze subțiri, că așa are soțul meu”, a fost și răspunsul Elenei Comăneci.

VEZI ȘI:MARCELA FOTA A RĂBUFNIT! CE A PUTUT SĂ SPUNĂ ARTISTA DESPRE RELAȚIA CU IUBITUL TINEREL: “AM DESCOPERIT CĂ…”

Marcela Fota a rămas uimită după ce Gheorghe Turda i-a spus că își dorește să o sărute

CITEȘTE ȘI:MARCELA FOTA ÎȘI DOREȘTE O FETIȚĂ. ARTISTA SPUNE CĂ ȘI-AR DORI SĂ-I DĂRUIASCĂ FIULUI SĂU O SURIOARĂ

Gheorghe Turda are o pasiune pentru Marcela Fota

După ce a așteptat răspunsurile cu sufletul la gură, Gheorghe Turda a mai făcut o mărturisire care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nimeni nu a bănuit că artistul are o pasiune pentru Marcela Fota. Acesta a precizat că cea mai mare plăcere a sa ar fi să o pupe pe artistă, specificând că are buze groase.

„Eu o să vă dau răspunsul (n.r.: la întrebarea pusă). Eu i-aș pupa în… nu încă o dată pentru că n-am avut acolo plăcerea, să îi pup buzele Marcelei, că are buze groase”, a mărturisit el în emisiune.

Marcela Fota, prezentă și ea în platou, a rămas fără cuvinte atunci când a auzit mărturisirile lui Gheorghe Turda. După ce aceasta a schițat totuși un zâmbet, artistul de muzică populară a simțit nevoia să mai facă o completare.

„Vreau să te iert că mi-ai plesnit fața cu părul tău. La o emisiune, la o filmare, nu am să uit toată viața. Când și-a întors fața și-n stânga, și-n dreapta, mi-a plesnit toată fața, m-a durut fața o săptămână”, a mai spus artistul.

Atunci a venit si replica artistei care a vrut să fie cât mai decentă:

„Maestre, înțeleg că acesta a fost motivul pentru care, când m-ați văzut, primul lucru m-ați întrebat dacă m-am tuns”
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro