marți, martie 5, 2024
Noutati

Câți bani primește câștigătorul „Survivor România 2023” de la Pro TV. Alex Delea a luat 100.000 de euro sezonul trecut

„Survivor România” este competiția care a demonstrat de-a lungul a 3 sezoane că imposibilul nu există, iar concurenții trec prin situații critice la care nici nu se gândeau vreodată. Însă, înainte să înceapă lupta pentru supraviețuire, Războinicii și Faimoșii au ca motivație premiul  cel mare.

Cu câți bani va pleca acasă câștigătorul „Survivor România 2023”

Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri Tv a început aseară, la Pro Tv, iar cei 24 de concurenți ai competiției au dat startul luptei pentru marele premiu. Atât Războinicii, cât și Faimoșii sunt pregătiți să își petreacă 6 luni în junglă și să se confrunte cu cele mai mari provocări pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Fie că sunt celebrități sau români de rând, fiecare își dorește să se afirme și să dea tot ce e mai bun pentru a intra în posesia cecului. Ei bine, una dintre întrebările care au stat pe buzele fanilor emisiunii a fost legată de banii pe care îi va primi câștigătorul acestui sezon. Mai exact, cu câți bani va pleca acasă. Premiul va fi tot de 100.000 de euro, la fel ca în sezonul trecut.

După cum se știe deja, câștigătorul sezonului 3 a fost Alexandru Delea care a plecat acasă cu aceeași sumă. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și reușit să o depășească în marea finală pe Elena Chiriac.

Alex Delea a fost câștigătorul sezonului 3 și a încasat 100.000 de euro (Sursă: Facebook)

Cine a câștigat sezoanele anterioare la „Survivor România”

Până la ediția din 2023, un număr de 100 de concurenți au ajuns în jungla din Dominicană pentru a participa la îndrăgitul show în sezoanele 2020, 2021 și 2022. Dacă stăm să ne aducem aminte, prima ediție a fost câștigată de Elena Ionescu care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Aceasta l-a întrecut pe Emanuel Neagu din echipa adversă în finala din 30 mai 2020.

Sezonul doi a fost câștigat de Zannidache care l-a întrecut de Andrei Dascălu în finala din 10 iuie 2021. Alexandru Delea  a intrat în posesia premiului de 100.000 de euro în sezonul 3 și a demonstrat că este unul dintre cei mai buni luptători.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ LA PRO TV! DANIEL PAVEL L-A DAT AFARĂ PE JORGE DIN TRIBUL FAIMOȘILOR DE LA SURVIVOR ROMÂNIA 2023

Daniel Pavel a făcut comparație între foștii câștigători „Survivor”

În edițiile trecute, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a fost martorul unor moment spectaculoase, dar a trăit și câteva dezamăgiri în privința câștigătorilor.

„Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai zen. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel.

Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ. Trebuie să ai partea de zen când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană.

Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a spus Daniel Pavel.

Alex Delea, fostul câștigător „Survivor România” (Sursă: Facebook)

VEZI ȘI:DEZVĂLUIRE DUREROASĂ FĂCUTĂ DE VICA BLOCHINA DESPRE FIUL SĂU LA SURVIVOR ROMÂNIA 2023. DE CE NU MAI VORBEȘTE ACESTA CU EA

Cine participă sezonul acesta în competiție

Fiecare echipă este formată din 12 concurenți. În echipa Faimoșilor, mai multe vedete se luptă să intre în posesia celor 100.000 de euro. Printre aceștia se numără Vica Blochina, Ionuț Iftimoaie, DOC, Carmen Grebenișan, Maria Constantin, Ștefania Stănilă, Jorge, Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu și Gheboasă. Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se află mai mulți sportivi care sunt gata să dea tot ce e mai bun pe traseul din insula Dominicană.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro