miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Din cauza ei a „aranjat” Gheboasă voturile de la Survivor 2023! Cine e femeia pentru care tapperul vrea să plece din Dominicană, după doar două zile

Marți seară a avut loc cea de-a doua ediție „Survivor România 2023”,dar și primul consiliu de eliminare. Din păcate pentru Faimoși, aceștia au pierdut din nou proba în fața Războinicilor și au fost nevoiți să facă primele propuneri spre eliminare. Concurenții l-au nominalizat pe Gheboasă pentru că artistul își dorește să părăsească show-ul și să ajungă cât mai repede acasă.

Gheboasă a „aranjat” voturile pentru a fi eliminat din competiția „Survivor”

Aseară, în primul consiliu de nominalizare, Gheboasă a fost primul propus spre eliminare, în urma votului colectiv. Se pare că ar fi fost un vot „aranjat”, deoarece trapper-ul și-a rugat coechipierii să îl voteze pe motiv că nu poate face față competiției.

După ce a fost nominalizat, Gheboasă a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care vrea să părăsească concursul. Nu doar că nu s-a întegrat și că viața din Dominicană i se pare grea, dar a mărturisit și că i s-a făcut dor de iubita lui cu care are planuri mari de viitor.

„Eu sincer rog toți oamenii care se uită la mine să nu mă voteze pentru că nu mă regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat. Nu mai pot să mai stau fără soția mea și fără oamenii de acasă.

Eu acasă mă simt cel mai bine și pentru mine e foarte foarte greu pe insulă, de aia îi rog pe toți să nu mă voteze. M-am decis că vreau să ajung acasă pentru a-i dărui soției mele un cadou. Acel cadou e să-i dăruiesc un copil”, a declarat Gheboasă în cadrul emisiunii.

VEZI ȘI:GHEBOASĂ ÎȘI SCOATE OUTFITUL LA ÎNAINTARE! CÂT A CHELTUIT CÂNTĂREȚUL PE ACCESORII ȘI HAINE: „CÂND AUDE MAMAIA CÂȚI BANI AM DAT, PLÂNGE”

Gheboasă a părăsit competiția Survivor pentru iubita sa (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI:RECUNOȘTI COPILUL DIN IMAGINE? O ȚARĂ ÎNTREAGĂ ÎL VEDE LA PRO TV

Cine este, de fapt, iubita lui Gheboasă

În urma mărturisirilor făcute de Gheboasă, fanii artistului au rămas surprinși pentru că nu mulți știau că acesta are o relație. Ei bine, Cancan.ro vă oferă amănunte „picante” despre iubita misterioasă a acestuia, căci în urmă cu ceva timp, noi l-am surprins la Nuba în compania tinerei. Luiza Maria este numele ei, însă până acum, trapper-ul nu s-a afișat cu ea atât de des în mediul online.

Deși artistul este într-o relație cu blondina de luni bune, niciodată nu a părut deschis la discuții despre viața sa sentimentală. Acesta nu a spus nici cine este și nici cu ce se ocupă iubita sa, însă a dat de înțeles că se știu din perioada copilăriei, iar părinții lor nu le-ar fi dat voie să fie împreună. Iubirea celor doi a învins, iar în prezent sunt extrem de fericiți.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro