marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Ce avere are Maria Ciobanu. Cât a câștigat interpreta de folclor din muzică

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi. Artista se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală și cu o avere pe măsura muncii pe care a prestat-o de-a lungul anilor. A cântat cu drag pentru public și a încântat pe toată lumea cu piesele sale, dar și cu energia ei debordantă. De aceea, mulți se întreabă ce avere a reușit să strângă aceasta până la vârsta de 84 de ani.

Dragoș Dolănescu a oferit informații neașteptate despre averea impresionantă a Mariei Ciobanu. În cadrul unui interviu mai vechi, acesta a adus în discuție și averea lui Ion Dolănescu, la 13 ani de la decesul său. Fiul regretatului artist a vorbit despre conflictul pe care îl are cu fratele lui, Ionuț Dolănescu, dar și despre cum le va împărți Maria Ciobanu averea.

„La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu

„Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost preluate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară.

Cred că Maria Ciobanu va împărți în mod egal și drepturile ei de autor. Așa era corect și la mine, și la Ionuț, adică 50% la fiecare, dar el a luat tot de la tata, nu știu cum și de ce și dacă așa e corect. La urma-urmei, cred că nici nu trebuia să ne luptăm pentru drepturile de autor ale lui Ion Dolănescu, melodiile lui, compuse de el, 1.000 la număr, îi aparțin poporului român, a iubit această țară”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru ego.ro.

Acesta a mai spus că pentru el este o adevărată mândrie să știe că și alți soliști îi interpretează piesele tatălui său și că nu au fost date uitări, dar a dezvăluit și faptul că își considera tatăl un adevărat geniu.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi / (Sursa: Arhivă)

„Tata a fost un geniu

„Pentru mine este o mare mândrie să știu că alți soliști îi interpretează piesele și că sunt difuzate, că nu sunt date uitării. Tata a fost un geniu. Când a plecat de acasă, din Perșinari, spre București, avea doar un caiet cu 117 cântece compuse de el, asta era toată averea lui.

Primele trei zile le-a dormit în Parcul Cișmigiu, pe o bancă. Și acum toată munca lui, din muzică, din drepturile lui de autor, este la Ionuț”, a mai adăugat el.

(CITEȘTE ȘI: O cântăreață cunoscută a murit la vârsta de 43 de ani! Care este cauza decesului)

Bărbatul a mai dezvăluit faptul că Maria Ciobanu a câștigat peste 2 milioane de euro pentru că nu a fost la fel de cheltuitoare ca tatăl lui.

„Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a mai spus fiul lui Ion Dolănescu, potrivit sursei citate.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro