marți, mai 28, 2024
Noutati

Dieta de detoxifiere de după Revelion a Andreei Marin. Cele 2 alimente la care „Zâna” renunță după sărbători

Andreea Marin este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul românesc. La cei 48 de ani ai săi, vedeta arată impecabil și are un corp demn de invidiat. Nu mai este un secret faptul că merge la sală, dar își menține silueta și cu o dietă corespunzătoare.

După sărbătorile de iarnă, Andreea Marin alege, întotdeauna, o dietă de detoxifiere, deși nu ai zice că are nevoie. Prezentatoarea este foarte atentă atunci când vine vorba despre aspectul fizic, astfel că după mesele copioase de Crăciun și Revelion, aceasta se apucă de dietă și renunță la câteva alimente pentru a arăta bine în continuare.

Se pare că aceasta elimină făinoasele și sucurile carbogazoase din alimentație, ba chiar apelează la nutriționist și își prepară propria pâine, din dorința de a mânca sănătos și de a evita caloriile.

„Eu fac un experiment indicat de medicul meu”

„Rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitorul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia.

Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.”, scria Andreea Marin pe conturile sale de socializare.

Andreea Marin, foarte atentă cu aspectul său fizic / (Sursa: Instagram)

În ceea ce privește mișcarea, „Zâna surprizelor” are grijă să facă măcar jumătate de oră sport în fiecare zi și susține că evită mesele cu 4 ore înainte de culcare. Acest lucru o ajută mult în lupta cu kilogramele. În plus, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. spunea că înainte să pună în practică toate aceste lucruri, și-a făcut mai întâi analizele la sânge pe care i le-a cerut specialistul ei în nutriție.

(CITEȘTE ȘI: Casa Verde 2023. Veşti bune pentru cei cu panouri fotovoltaice. Câţi bani se dau)

„Mișcare în aer liber, caut să fie jumătate de oră zilnic, excepții doar rar, când chiar nu pot dintr-o cauză bine motivată. Seara mănânc cel mai târziu cu 4 ore înainte de culcare și las spațiu între mese câteva ore, minim 3. Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriționista mea”, mai mărturisea aceasta.

Tot ea mărturisea în urmă cu ceva timp că în ciuda faptului că a mai avut parte de fluctuații de greutate, a luat măsuri imediat și a ajuns la greutatea ideală. Aceasta spunea că a slăbit cu ajutorul unei diete cu supă, iar în 7 zile a reușit să dea jos 3 kg.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro