miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

„Nu va fi înlocuită cu nimeni”

Gheorghe Turda se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de muzică populară. Artistul se poate lăuda cu o carieră de succes și poate fi considerat un bărbat împlinit pe toate planurile. Are o familie frumoasă și niște nepoți care îl fac mândru, însă cu toate acestea, solistul se simte trist pentru că nu o are lângă el pe femeia cu care și-a împărțit viața timp de 37 de ani.

Gheorghe Turda și-a petrecut sărbătorile alături de nepoți

Gheorghe Turda și-a petrecut sărbătorile alături de copii și nepoți. Însă, în ciuda acestui lucru, interpretul simte că nimic nu a fost complet fără regretata lui soție. În seara de Crăciun, artistul s-a deghizat în Moș Crăciun și și-a surprins nepoții cu cadouri. Cei mici sunt mereu răsfățați de către artist, iar ori de câte ori are ocazia le face toate poftele așa cum se pricepe el mai bine.

„Ca întotdeauna, în familie, alături de fetele mele, ginerii și cei trei nepoți, unul mai frumos decât altul și deștepți, dar și cu cuscrii. Am făcut și pe moșul, mi-am golit buzunarele după ce m-au colindat nepoții, bineînțeles că bunicul i-a onorat cu darurile la modă: în lei! Cel mic, care e mare toboșar, împlinește opt ani, studiază percuția și a primit un set de tobe. Deja l-a testat și Țăndărică și a zis ca e al lui!”, a povestit Gheorghe Turda pentru StarPopular.ro.

VEZI ȘI:GHEORGHE TURDA, DECLARAȚII ULUITOARE LA ADRESA CÂNTĂREȚEI MARCELA FOTA: „VREAU SĂ TE IERT CĂ MI-AI PLESNIT FAȚA”

Gheorghe Turda își plânge soția de sărbători (Sursă: Facebook)

CITEȘTE ȘI:GHEORGHE TURDA, DEZVĂLUIRI DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI ALEXANDRU ARȘINEL. CE A PĂȚIT ARTISTUL ÎN CIMITIR

Gheorghe Turda se simte tot mai trist fără soția sa

Gheorghe Turda și-a pierdut soția în urmă cu 13 ani, iar de atunci, acesta se simte tot mai trist de sărbători. Femeia cu care artistul a împărțit și rele și bune timp de 37 de ani a suferit de leucemie, boală cu care s-a luptat mai mulți ani, dar nu a reușit să se vindece. Solistul a mărturisit că de Crăciun i-a dedicat soției sale un colind și că toată familia a pomenit-o. Acesta spune că nimeni nu o va putea înlocui și că ar da orice numai ca să o mai poată vedea o dată.

„Am pomenit-o cu toții în familie și i-am dedicat și un colind. Ce n-aș da s-o mai văd o dată! Am fost căsătorit o singură dată și soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Din păcate, a cuprins-o o boală foarte grea, leucemie, s-a îmbolnăvit în 1987. E foarte greu fără ea dar și uitarea e scrisă în legile omenești. Mi-a fost foarte greu cu copiii când ea nu a mai fost.

Era foarte exigentă cu fetele, țin minte că era perfecționistă în tot ceea ce făcea. O bună gospodină, o bună mamă, își croia singură rochii, mie mi-a croșetat pulovere pe care le port și acum. Eu îi aduceam kilograme de lână colorată din America să-și croșeteze rochițe.”, a mărturisit Gheorghe Turda, cu ochii în lacrimi, pentru sursa citată.

Gheorghe Turda se simte incomplet fără regretata lui soție (Sursă: Facebook)

Gheorghe Turda nu are o altă parteneră, așa cum s-a speculat

Înainte de sărbători s-a zvonit că artistul ar avea o iubită. Acum, însă, a deslușit misterul și a povestit că totul a fost o glumă. Artistul nu își poate înlocui cu nimeni soția și mărturisește că este singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat.

„A fost un joc de cuvinte, eu n-am pe nimeni deocamdată, aștept în anul ce vine sa-mi aducă o altă surpriză cu pretenții riguroase din punct de vedere al caracterului. A fost o glumă de presă, pur și simplu o glumă. Am lămurit-o, ca întotdeauna, eu sunt cu răspunsul la purtător.

Întotdeauna o sa fiu cât mai circumspect. Nu eu am declanșat ce s-a întâmplat în trecut, cineva care a vrut să epateze în public cu tot felul de invenții puerile. Familia e de baza!”, a mai adăugat artistul.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro