duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Top 10 cei mai frumoși brazi de Crăciun decoraţi de vedete. Ce decor au ales Andreea Marin sau Dorian Popa

În Ajunul Crăciunului, vedetele de la noi s-au „lăudat” pe rețelele de socializare cu brazii pe care i-au împodobit atent. Fie că au ales să facă acest lucru într-un stil clasic sau au abordat noi tendințe, cert este că imaginile pot fi surse de inspirație pentru cei care sunt în pană de idei. Noi am dat o raită virtuală și le-am ales pe cele care ne-au făcut cu ochiul cel mai tare.

Alexia Eram, Carmen de la Sălciua sau Bianca Drăgușanu ne-au adus tare încântate în fața ochilor sărbătoarea de Crăciun, prin felul în care au decis să așeze globurile, instalația cu luminițe sau beteala. De exemplu, fiica Andreei Esca este foarte mulțumită de cum a ieșit bradul anul acesta. Vedeta l-a decorat cu luminițe galbene, dar și globuri aurii și albe. În vârf, iubita lui Mario Fresh a pus un fulg alb în locul clasicei steluțe.

Alexia Eram, brad de poveste (Sursă: Instagram)
  • Carmen de la Sălciua are un brad de poveste

Carmen de la Sălciua este o împătimită a sărbătorilor de Crăciun așa că artista și-a împodobit bradul cu multă dăruire și a reușit să îl transforme într-o adevărată bijuterie. Cântăreața a mers pe tonuri de alb, argintiu și foarte puțin auriu.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI EMOȚIONANTE! CUM ARATĂ MORMÂNTUL CORNELIEI CATANGA. FIUL ARTISTEI I-A ÎMPODOBIT LOCUL DE VECI ÎN PRAG DE CRĂCIUN

Carmen de la Sălciua, o împătimită a sărbătorilor de iarnă (Sursă: Instagram)
  • Bianca Drăgușanu și-a împodobit bradul ca în basme

Un brad asemănător cu cel al artistei are și Bianca Drăgușanu. De-a dreptul surprinzătoare, așa cum ne-a obișnuit, aceasta nu face niciodată lucrurile cu jumătate de măsură. Fosta asistentă Tv a ales și ea nuanțe de alb, argintiu și auriu, culori care, dacă ar fi să ne uităm de jur împrejurul camerei, sunt predominante. Interesantă abordare a avut fosta soție a lui Victor Slav!

Bianca Drăgușanu, un brad de vis (Sursă: Instagram)
  • Betty Stoian a ales un brad supradimensionat pe care l-a decorat de vis

Deși Alexia Eram, Carmen de la Sălciua și Bianca Drăgușanu au avut brazi de poveste, cel al lui Betty Stoian i-a întrecut pe toți. Fiica lui Florin Salam l-a decorat mai ceva ca în basme, fiind printre singurele vedete care au preferat să pună și o pată de culoare printre nuanțele neutre. Artista are o adevărată bijuterie în casă de Crăciun și a optat pentru globuri gri, câteva albe, dar și roșii. Nu are rost să-l descriem noi, căci nu se compară cu ceea ce veți vedea!

Betty Stoian are cel mai frumos brad anul acesta (Sursă: Instagram)
  • Dorian Popa și-a împodobit bradul în stil clasic

Dorian Popa a mers mai mult pe clasic anul acesta și nu a abordat un decor care să corespundă cu cel al casei lui. Cântărețul a pus beteală aurie și roșie, iar globurile sunt cele pe care le regăsim întotdeauna pe rafturile din magazine.

VEZI ȘI: FLORIN PIERSIC RUPE TĂCEREA! CE MESERIE NEBĂNUITĂ ȘI-A DORIT SĂ AIBĂ, DE FAPT, MARELE ACTOR

Dorian Popa și-a împodobit bradul în stil clasic (Sursă: Instagram)
  • Cleopatra Stratan a furat startul bradului de Crăciun

Cleopatra Stratan și-a decorat de ceva timp bradul de Crăciun. În acest an, cântăreața a ales nuanțe care să fie în ton cu casa. Încărcat de luminițe, globuri roz pudră și floricele de tot felul, aceasta s-a pozat lângă el și le-a arătat și fanilor decorul de poveste.

Cleopatra Stratan și-a împodobit bradul la începutul lunii (Sursă: Instagram)
  • Andreea Marin are un brad mai deosebit de restul vedetelor

Andreea Marin nu a ales globuri clasice pentru bradul ei anul acesta, ci unele sub formă  de jucării. Prezentatoarea Tv și-a decorat bradul de Crăciun folosind globuri în formă de mașinute, cutii de cadouri, bombonele sau omuleți de zăpadă. Nu degeaba i se spune „Zâna surprizelor”!

Andreea Marin are un brad mai deosebit anul acesta (Sursă: Instagram)
  • Jador și-a împodobit bradul după noile tendințe

Revenim la reprezentanții sexului puternic și nu putem să nu-i remarcăm și bradul lui…Jador. În timp ce Dorian Popa a mers pe clasic, artistul s-a adaptat noilor tendințe și a ales să-și împodobească bradul cu globuri și fundițe albe, dar și o instalație cu lumini reci.

Jador și-a împodobit bradul după noile tendințe (Sursă: Instagram)
  • Andreea Bălan s-a pozat sexy lângă bradul de Crăciun

Continuăm lista cu Andreea Bălan. Artista s-a pozat într-un decor de poveste dominat de nuanțe de gri, auriu și alb. Totuși la cât de sexy s-a expus cântăreața, trebuie să recunoaștem că în fața unei asemenea imagini, bradul pălește. Merită, însă menționat faptul că blondina nu a ales un pom supradimensionat ca cel al lui Betty, însă l-a împodobit cu globuri mari și l-a animat cu jocuri de lumini aurii.

Andreea Bălan s-a pozat sexy lângă bradul de Crăciun (Sursă: Instagram)
  • Daniela Iliescu a reușit să împodobească un brad de poveste

Încheiem lista cu Daniela Iliescu și se pare că aceasta este singura din top care a pus și câteva păpușele în brad. Totuși, nici iubita lui Culiță nu a optat pentru nuanțe cu mult diferite față de restul vedetelor. Aceasta a mers tot pe tonuri reci, precum auriu și alb.

Frumoase povești au reușit să transmită vedetele noastre cu ajutorul decorațiunilor! Cu siguranță reprezintă o sursă bună de inspirație pentru cei care au pierdut startul împodobitului.

Daniela Iliescu are un brad desprins din basme (Sursă: Instagram)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro