joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Ce interdicție a primit Steliana Sima din partea soțului ei. Bărbatul i-a interzis total să facă asta în prezența lui!

Steliana Sima este una dintre cele mai de succes cântărețe de muzică populară de la noi. Despre cariera ei se cunosc o mulțime de detalii, în schimb, atunci când vine vorba de viața personală, artista e un pic mai rezervată. Totuși, aceasta nu s-a sfiit să dea câteva detalii din culisele relației cu soțul ei. Aceasta a mărturisit că cel care îi stă alături de ani buni i-a interzis să facă un lucru pe care mulți nici nu l-ar fi bănuit vreodată.

Steliana Sima, interdicție aspră din partea soțului ei

Steliana Sima și soțul ei formează un cuplu de peste 3 decenii și par să se înțeleagă de minune, însă cântăreața recunoaște că a primit o interdicție de la acesta. Sunt împreună de 32 de ani, dar bărbatul i-a cerut artistei un lucru care are legătură cu cea mai mare pasiune a ei, muzica.

Invitată în cadrul podcast-ului susținut de Mirela Vaida, interpreta și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de cuplu. Împreună cu alesul inimii ei formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, fiindu-și fost alături întotdeauna la bine și la greu. Cu toate acestea, bărbatul are o problemă cu cariera solistei, mai exact, nu-i place muzica populară.

„Eu nu am mers niciodată singură la spectacole. De fiecare dată, el (n.r. soțul) era cel care mă însoțea și mă sprijinea. Culmea este că lui nu-i place muzica populară. Toată viața lui nu m-a lăsat să ascult folclor. Nici măcar acum nu pun muzică populară în mașină când e el. Deși lui nu îi place, mi-a respectat mereu meseria. El ascultă muzică pop românească”, a povestit Steliana Sima, la podcast.

VEZI ȘI:CUM A AJUNS STELIANA SIMA SĂ LUCREZE ÎN POLIȚIE, DAR ȘI CARE ESTE CEL MAI MARE REGRET AL SĂU. ”M-AM DUS LA ȘEF SĂ-I SPUN CĂ VREAU SĂ PLEC ACASĂ”

Stelianei Sima i s-a interzis să asculte muzică populară în prezența soțului ei (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI: DE UNDE ÎȘI CÂȘTIGA STELIANA SIMA BANII, ÎNAINTE SĂ DEVINĂ CÂNTĂREAȚĂ. NIMĂNUI NU I-A VENIT SĂ CREADĂ CĂ A AVUT ACEASTĂ MESERIE!

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei

Steliana Sima și soțul ei au împreună un singur fiu, pe Cătălin, în vârstă de 32 de ani. Băiatul s-a căsătorit în anul 2020 cu Laura, fata cu care avea deja o relație de 10 ani. În plus, artista a devenit bunică și se bucură de un nepoțel minunat.

Interpreta de muzică folclorică este extrem de răsfățată de soțul ei. Acesta se asigură în permanență că partenerei lui nu îi lipsește nimic și este atent să-i ofere sprijinul de care are nevoie. Solista a mărturisit, de altfel, că se respectă reciproc, iar atunci când s-au cunoscut, a fost cucerită din prima.

„Nu ştiu dacă neapărat ochii l-au cucerit, dar ne-am cunoscut dintr-o pură coincidenţă. Ne-am văzut prima oară în faţa unei cabine telefonice. M-a invitat să fumez cu el două pachete de ţigări în acea seară chiar dacă eu sunt nefumătoare, iar de atunci suntem de nedespăţit. Iar în casă sunt general. La început te cunoști, te îndrăgostești, iubești. Rămâne iubirea, dar dacă nu există respect, nu poți să reziști. Și m-a susținut foarte mult, e un om foarte echilibrat, cerebral.

A fost ofițer de poliție și este un om extraordinar de calculat și calm. Înseamnă foarte mult să ai pe cineva pe umărul căruia să pui capul, să te destăinui și să primești o vorbă frumoasă” , a declarat Steliana Sima, la un moment dat, pentru Antena Stars.

Steliana Sima a devenit bunică (Sursă: Instagram)

Cum a ajuns Steliana Sima în industria muzicală

Cât despre cariera artistei, aceasta a povestit că bunica ei a fost cea care i-a remarcat talentul încă de pe vremea când era copil. Femeia a sfătuit-o să își urmeze visul, dar a primit sprijin și de la restul  familiei.

„Când te naști cu talentul, te naști cu talentul. Până și glasul pământului îl simțeam. Simțeam nevoia să cânt împreună și cu păsărelele. Eu cântam doar la bucurie, pentru că am fost un copil care nu a cunoscut tristețea sau durerile sufletești. Când eram mică, fără să-mi dau seama, cântam prin casă.

Atunci au descoperit bunica și mama că am acest har de la Dumnezeu și m-au ajutat să îl fructific. Bunica iubea foarte mult muzica populară, iar eu ascultam cântece la radio și mă punea să i le cânt”, a povestit Steliana Sima, în podcastul Mirelei Vaida.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro