miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Abia acum s-a aflat! La ce intervenții estetice apelează Elena Merișoreanu în fiecare an

Atunci când vorbim despre Elena Merișoreanu , știm că este una dintre cele mai apreciate apariții de pe scenele muzicii populare. De-a lungul anilor s-a bucurat de un succes colosal în carieră, iar la cei  75 de ani este una dintre cele mai iubite doamne ale folclorului. Artista se menține într-o formă fizică spectaculoasă, iar chipul ei pare mereu tânăr. Ei bine, pentru toate acestea, doamna Elena Merișoreanu apelează la câteva „artificii” estetice.

Elena Merișoreanu și-a ridicat fața cu ajutorul unor fire

Deși pare surprinzător, Elena Merișoreanu  își face intervenții estetice în fiecare an și nu se ferește să recunoască acest lucru. Interpreta de muzică populară a început să calce pragul medicului estetician de mai bine de 20 de ani.

CITEȘTE ȘI: DE LA CE S-AU „LUAT” MARIA DRAGOMIROIU ȘI ELENA MERIȘOREANU. „MINCIUNA ESTE O BOALĂ!”

La acea vreme, cântăreața începuse să-și tatueze sprâncenele în Statele Unite ale Americii, căci mereu i-a plăcut să fie dichisită și cochetă. Cea mai recentă intervenție la care a apelat artista în România a fost să-și ridice fața cu ajutorul unor fire.

„Nu sunt la prima intervenție, eu îmi fac în fiecare an! Uite, mi-am făcut botox în frunte. Mi-am băgat niște fire în obraji ca să-mi mai ridice fața un pic. Nu știu dacă a eliminat. Nu a eliminat gușa, tot mai am.

Dar trebuie să păstrăm o limită, să știi! Ce, vi se pare că se vede ceva?! Hai să fim serioși! Intervențiile astea le faci așa ca să zici că le-ai făcut! Apelați voi astea tinere mai bine la estetician!”, a declarat Elena Merișoreanu într-un interviu pentru Click!

Elena Merișoreanu apelează în fiecare an la medicul estetician (Sursă: Instagram)

VEZI ȘI: ELENA MERIȘOREANU, MĂRTURISIRI INEDITE DESPRE VIAȚA AMOROASĂ. ARTISTA SE IUBEA CU FRATELE IONELEI PRODAN CÂND ȘI-A ÎNTÂLNIT SOȚUL

Elena Merișoreanu se pregătește de o nouă operație la picior

Dar asta nu e tot! Până în prezent, Elena Merișoreanu și-a făcut injecții cu botox și acid hialuronic, dar nu a uitat nici de liftingul facial. Se pare că în ciuda vârstei pe care o are, cântăreața nu uită să aibă grijă de imaginea ei și să fie mereu aranjată. Cu toate acestea, nu a apelat niciodată la operații chirurgicale, ci doar la mici „artificii” la nivel estetic. În schimb, artista se pregătește de o nouă operație la picior, după sărbători.

„Operații nu fac, mă pregătesc acum de altă operație, de cea la picior, pe care am plănuit să o fac în luna ianuarie!”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Elena Merișoreanu, despre secretele frumuseții sale

În urmă cu ceva timp, cântăreața a dezvăluit care sunt secretele ei în frumusețe. Deși primește în dar fel și fel de creme scumpe, aceasta spunea că o singură cremă românească îi face bine, însă restul îi irită faţa.

„Nu am niciun secret. Îmi dau cu Apidermin de la 16 ani, am învățat de la Ștefania Rareș. Dacă mă dau cu alte creme, mă umflu și mă umplu de bube. Primesc creme scumpe, dar ale noastre, cele românești, îmi fac bine” mărturisea ea într-un interviu pentru aceeași sursă.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro