joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Adevărul despre relația dintre Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu. Ce legătură a fost, de fapt, între cei doi

Matilda Pascal Cojocărița a fost una dintre cele mai apreciate artiste din vremea comunismului. Nu numai talentul său o făcea să fie în centrul atenției, ci și frumusețea o scotea în față. De-a lungul timpului s-a zvonit că ea și Nicolae Ceaușescu ar fi avut o relație, iar oamenii au fost curioși mereu să afle adevărul.

Matilda Pascal Cojocărița a fost admirată de Nicolae Ceaușescu

Zvonurile despre o așa-zisă relație între Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu nu au încetat multă vreme. S-a speculat că între ei ar fi existat o idilă, mai cu seamă după ce dictatorul i-a pupat mâna în public, gest care a înnebunit-o de gelozie pe Elena Ceaușescu.

De asemenea, fostul președinte ar fi spus despre ea că este o adevărată „comoară națională cu voce de privighetoare”. Ei bine, după toate acestea, nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă într-adevăr a existat o relație între cei doi.

„Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o „comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea nici un fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatiza pe artistă”, povestea un apropiat al cântăreței.

Matilda Pascal Cojocărița a refuzat tot timpul să vorbească despre adevărata relație dintre ea și Nicolae Ceaușescu (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI: MATILDA PASCAL-COJOCĂRIȚA A AJUNS LA FUNDUL SACULUI: „S-AR PUTEA SĂ IEȘIM LA CERȘIT PE STRADĂ”

Matilda a fost interzisă la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu

Atunci când Nicolae Ceaușescu organiza petreceri, Matilda nu era invitată pentru că soția sa, Elena Ceaușescu îi purta acesteia o mare ranchiună.

„Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a mai spus apropiatul cântăreței.

Mai târziu, Elena Ceaușescu a decis ca artista să nu mai cânte la petrecerile la care participa soțul ei, drept urmare a fost interzisă la asemenea evenimente. Dintre toate aceste întâmplări, curios este faptul că  Matilda Pascal Cojocărița a refuzat tot timpul să clarifice zvonurile legate de presupusa idilă dintre ea și Ceaușescu.

Matilda Pascal Cojocărița a fost admirată de Nicolae Ceaușescu

VEZI ȘI: CUM SE MENȚINE ÎN FORMĂ MATILDA PASCAL COJOCĂRIȚA LA 64 DE ANI! ARTISTA A DEZVĂLUIT LA CE TRUCURI APELEAZĂ! NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI

Artista a câștigat titlul de Miss România în 1979

Matilda Pascal Cojocărița a obținut titlul de Miss România la un concurs de frumusețe ce a avut loc în anul 1979, în Costinești. Pe acea vreme, artista și-a cumpărat rochia pe care a purtat-o la competiție cu 101 lei. Concursul s-a numit „Muncă, Tinerețe, Frumusețe” care totodată a reprezentat startul carierei artistei.

„La competiția Miss România am îmbrăcat o rochie superbă, care m-a costat 101 lei, pe vremea aceea. În mod normal, ar fi trebuit să merg cu o stilistă la etapa națională… Concursul de frumusețe se numea Muncă, Tinerețe, Frumusețe”, a declarat Matilda Pascal Cojocărița.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro