miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

America Express 2023 | Pe ce dată începe + care este componența celor 9 echipe

„America Express- Drumul Aurului” cel mai așteptat show de pe micile ecrane va avea debutul la Antena 1 imediat după sărbători, în luna ianuarie. Nouă perechi de vedete au plecat în aventura lor prin Mexic, Columbia și Guatemala, pe o rută ce depășește 7.000 de kilometri.

„America Express” începe pe 15 ianuarie

Așteptarea a luat sfârșit! Antena 1 a făcut anunțul oficial despre data când va începe „America Express- Drumul Aurului”. Printre concurenții emisiunii se numără Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu sau Diana Bulimar.

Show-ul America Express trebuia să fie inclus în grila de toamnă, așa cum varianta Asia Express a fost mereu (fiecare sezon a început în septembrie). Dar pentru că noul sezon este unul diferit, producătorii au luat decizia ca și data când va fi difuzat să fie schimbată! Deși show-ul este filmat și finalizat, va debuta abia pe 15 ianuarie. Emisiunea se va difuza de duminică până miercuri, începând cu orele 20:00 în weekend, iar de luni până miercuri de la 20:30.

VEZI ȘI: CE A PĂȚIT IRINA FODOR LA AMERICA EXPRESS. PREZENTATOAREA DE LA ANTENA 1 A AVUT NEVOIE DE BODYGUARZI

Începe aventura americană!

După cele 4 sezoane în care au făcut ocolul Asiei, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. După varianta italiană, postul Antena 1 este a doua televiziune din lume care dă startul acestui traseu.

„Locurile noi vin şi cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, aşa cum vor descoperi şi telespectatorii, poveştile despre America Centrală şi de Sud nu sunt doar un mit. Misiunile pe care concurenţii trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt şi ele adaptate culturii locale şi zonelor prin care aceştia vor ajunge.

Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni şamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiţionale mai puţin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experienţele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar şi situaţii pline de umor şi locuri absolut senzaţionale”, informează Antena 1.

Câțiva dintre concurenții „America Express”

CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU ȘI DOINA TEODORU, LA CUȚITE! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN COMPETIȚIA AMERICA EXPRESS

Cine sunt concurenții de la America Express

Cu siguranță sunteți curioși să aflați și echipele ce vor participa în show-ul aventurii americane. În afară de Oase și Marius Damian care le vor da telespectatorilor detalii despre zonele în care ajung și despre tradiții, vor exista 9 echipe de concurenți.

Chef Cătălin Scărlătescu va participa alături de iubita lui, actrița Doina Teodoru. Puya va străbate America la brațul soției sale, Melinda. Andreea Antonescu nu poate veni singură, așa că o veți vedea alături de Andreea Bălan. Cătălin Bordea formează o echipă cu Nelu Cortea, iar stilistul Ovidiu Buta va face echipă cu directorul artistic Joaquin Bonilla.

Și lista nu se oprește aici. Jean Gavril va participa în emisiune alături de fratele lui, Dinu. Cântăreața Bruja va călători prin America Latină la brațul prietenului ei, Pufeh, iar gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar vor spune și ele „da” acestei provocări. Bie Adam, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din social media va porni în aventură alături de mama ei, Mihaela.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro