joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Vedete din România care nu știu să gătească! Adela Popescu, Oana Roman sau Alice Peneacă au recunoscut fără rețineri

Au devenit mame exemplare și soții de excepție, însă atunci când vine vorba de gătit, unele vedete recunosc că acesta nu este punctul lor forte. Se pare că divele noastre au ajutoare de nădejde în bucătărie și nu se feresc să recunoască acest lucru.

Adela Popescu spunea în urmă cu câțiva ani, chiar în perioada sărbătorilor că lasă gospodăreala deoparte și se bazează pe mătușa și mama ei. De asemenea, soția lui Radu Vâlcan își considera cumnatele mult mai pricepute în bucătărie decât ea.

„Se ocupă mama mea, mătușa mea, nu mă bag. Cumnatele mele sunt mult mai pricepute decât mine și ele gătesc, o ajută pe mama de cele mai multe ori”, mărturisea Adela Popescu în urmă cu mai bine de 6 ani pentru libertatea.

Adela Popescu, alături de Radu Vâlcan și cei doi copii (Sursă: Instagram)
  • Alice Peneacă recunoaște că are mereu frigiderul gol

Nici Alice Peneacă nu se putea lăuda cu faptul că îi place să gătească. Vedeta spunea în urmă cu ceva timp faptul că nici nu se pricepe, dar nici nu are timp pentru gospodăreală. Aceasta își petrecea sărbătorile la părinți pentru că mereu aveau frigiderul plin de bunătăți.

„Facem sărbătorile în familie, mai ales Crăciunul. Abia aștept să vină Crăciunul pentru că știu că, de fiecare dată când merg ori la părinții mei acasă, ori la părinții lui, găsesc frigiderul plin.

Bine, lucru care, de obicei, e așa… La noi e gol tot timpul, dar la ei e tot timpul plin. Dar atunci este plin de bunătăți: sarmale, fripturi, salată de fructe, prăjituri cu fructe” spunea Alice Peneacă în urmă cu câțiva ani pentru libertatea.

Alice Peneacă recunoștea în urmă cu ceva timp că nu știe să gătească (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI: CÂT COSTĂ O CIORBĂ ÎN RESTAURANTUL LUI DANI OŢIL? RAMONA OLARU S-A ENERVAT CÂND A VĂZUT CÂT ARE DE PLATĂ: „TREBUIA SĂ BAG FARFURIA ÎN GEANTĂ”

  • Oanei Roman nu îi place să gătească

Pentru Oana Roman mesele erau o adevărată delectare, căci atunci când s-a măritat cu Marius avea cine să gătească. Soacra vedetei o scutea de gătit și le livra acasă tot felul de preparate tradiționale. Fiica lui Petre Roman spunea că nu se pricepe deloc în domeniul culinar, însă are îndemânare la alte lucruri. Aceasta preferă să facă curățenie, iar în rest să-și lase partenerul și soacra să prepare cele mai bune mâncăruri.

 „Mama soacră face minunății, se duce Marius le ia, le aduce acasă frumos. Face soacra mea niște sarmale extraordinar de bune, piftie de curcan face foarte bună.

Marius știe să facă cremă de zahăr ars foarte bună, știe să facă tot felul. E un bucătar foarte bun și gătește lucruri chiar foarte OK. Eu nu gătesc deloc, deci oricum numai el gătește și cu bona.

Multă lume îmi zice că sunt nu știu cum, că nu gătesc, dar nu mă pricep. Mă pricep la altele! Nu sunt foarte fan al gătitului. Mai bine spăl pe jos și fac curat în casă decât să gătesc!”, spunea Oana Roman în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru aceeași sursă.

Oana Roman nu este deloc o bună gospodină (Sursă: Instagram)
  • Sore nu gătește mâncare tradițională, ci preparate mai simple

Sore nu fuge de bucătărie, însă nu gătește mâncare tradițională. Cântăreața preferă să se delecteze cu preparate mai ușor de gătit, cum ar fi pastele, clătitele sau piureurile. Așa că atunci când vine vorba de bucătărie, totul trece în sarcina părinților ei.

„Gătesc, dar nu mâncare tradițională. Gătesc paste, clătite,  piureuri de bebeluși și cam atât. Mama și tata se ocupă întotdeauna, ei sunt bucătarii familiei, ei se ocupă de răcitură, de salată de boeuf, de cozonac, fac mâncare extraordinară și întotdeauna au masa plină și de Crăciun și în fiecare weekend”, spunea Sore acum câțiva ani pentru sursa citată.

VEZI ȘI: LOREDANA GROZA LE-A DAT PALPITAȚII CARDIACILOR! S-A POZAT CU SÂNII PE JUMĂTATE DEZGOLIȚI, ÎNTR-O ȚINUTĂ SUPER HOT

  • Oana Sârbu recunoaște că nu știe să gătească

La capitolul gătit, nici Oana Sârbu nu poate spune că excelează. Actrița povestea, în urmă cu ceva timp că nu este o iubitoare de bucătărie. Aceasta recunoaște că doar  singură dată a gătit sarmale, în rest, de mâncare se ocupă restul familiei.

„Nu sunt o iubitoare de bucătărie. O singură dată am făcut sarmale. Se gătește însă așa de mult, la mine acasă și-n familie și avem petrecere mare cu verișorii, la o căsuță în afara Bucureștiului, unde vine și Moșul. Mâncarea din noaptea respectivă îmi ajunge pentru foarte multe alte zile și după”, susținea ea.

Oana Sârbu intră în categoria vedetelor ce nu-și petrec timp în bucătărie (Sursă: Instagram)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro