marți, mai 28, 2024
Noutati

Multe vedete din showbiz s-au iubit în trecut, însă acum au rămas doar amintirile

S-au cunoscut, s-au îndrăgostit și au trăit povești de dragoste ca în filme. Totul însă, s-a destrămat între ei, iar acum aproape că și-au închis trecutul într-un sertar. Vorbim astăzi despre vedetele autohtone ale căror povești de dragoste au făcut deliciul publicului, dar de care cu siguranță nu-și mai amintește nimeni.

Locul 1 în clasament este ocupat de Gina Pistol și Codin Maticiuc. Cei doi au format un cuplu de senzație în urmă cu mai bine de 17 ani. Chiar dacă nimeni nu-și mai aduce aminte, totuși relația lor nu poate fi trecută cu vederea. Legătura lor nu a durat foarte mult, iar după doar câteva luni, aceștia s-au despărțit și au decis să rămână prieteni.

Gina Pistol și Codin Maticiuc au fost împreună (Sursă: Arhivă)
  • Andra s-a iubit cu Dragoș Caploiu

Andra Măruță și Dragoș Caploiu s-au iubit 2 ani și jumătate. Înainte să devină „doamna Măruță”, artista a format un cuplu cu fostul component al trupei Groove.

Andra s-a iubit doi ani cu Dragoș Caploiu / (Sursa: Arhivă)
  • Andreea Raicu și Cristi Chivu au trăit o poveste tumultuoasă de dragoste

Ea avea 25 de ani, era model și vedetă de televiziune. El, doar 22 de ani, însă se număra printre cei mai bine cotați fotbaliști români. Unde mai pui că era unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Vorbim despre Andreea Raicu și Cristi Chivu, un cuplu care a stârnit încă de la început curiozitatea presei și care a trăit o poveste tumultuoasă de dragoste.

Andreea Raicu a fost împreună cu Cristi Chivu / (Sursa: Arhivă)
  • Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. – un cuplu de „scandal”

Poate nu mulți își mai aduc aminte de povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au spus „Da” în fața altarului, în 1994. După 5 ani de căsătorie, artistul și prezentatoarea TV au decis să divorțeze. Despărțirea lor a ajuns rapid în lumea mondenă, iar pe primele pagini ale ziarelor și revistelor de scandal era „revoluție” atunci.

CITEȘTE ȘI: INFORMAȚII CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL: ȘTEFAN BĂNICĂ ÎȘI BĂTEA SOȚIILE! FOSTELE ARTISTULUI AU SPUS ADEVĂRUL

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită 5 ani cu Ștefan Bănică Jr. / (Sursa: Arhivă)
  • Cristina Spătar și Leo de la Strehaia

Cristina Spătar reușea în urmă cu mai bine 15 ani să-și revină din suspinele pentru italianul Mirco Maschio. „Regina R&B” s-a afișat la brațul lui Leo de la Strehaia și a uitat repede nefericitul eveniment, găsindu-și o nouă motivație sentimentală. Deși a fost destul de scurtă, relația lor a fost suficient de fructuoasă. Cristina s-a răsfățat cu șampanii de milioane și a deținut o limuzină BMW cu număr personalizat.

Cristina Spătar pe vremea când era cu Mirco Maschio (Sursă: Arhivă)
  • Laura Cosoi s-a iubit cu Matei Stratan

Laura Cosoi s-a îndrăgostit de Matei Stratan în 2004. Pe atunci, cei doi erau adolescenți, însă actrița din „La bloc” nu părea să fie deranjată de faptul că iubitul ei era cu 3 ani mai mic. În 2007 însă, cei doi și-au spus adio. Cea care a luat această decizie a fost chiar Laura, care susținea că Matei este mult prea imatur.

Laura Cosoi și Matei Stratan s-au despărțit în 2007 (Sursă:Arhivă)
  • Delia Matache și Edi Iordănescu 

Delia Matache și Edi Iordănescu au trăit o idilă ca în basme. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă, însă lucrurile nu aveau să stea deloc așa. Cei doi s-au separat în 2006, când viitorul selecționer al României s-a declarat a fi nemulțumit de timpul scurt pe care îl petrecea în compania artistei.

Delia Matache s-a despărțit de Edi Iordănescu în 2006 (Sursă foto: Arhivă)

(CITEȘTE ȘI: Mama lui Răzvan Ciobanu a explicat ce se întâmplă cu afacerea familiei, după moartea designerului și a tatălui său: „Așa consider eu că este mai bine”)

  • Andreea Bălan a fost logodită cu Teo Păcurar

Andreea Bălan a avut o relație despre care nu s-a discutat foarte mult. Artista a fost logodită la începutul anilor 2000, cu Teo Păcurar. Deși se iubeau, cei doi s-au despărțit în 2005. Bărbatul și-a dorit ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, iar ea a preferat să se focuseze pe carieră și așa s-a produs separarea lor.

Andreea Bălan și Teo Păcurar în urmă cu mai bine de 20 ani (Sursă: Arhivă)
  • Sore și Mihai Bendeac au fost împreună

Deși pare surprinzător, Sore și Mihai Bendeac au trăit o poveste de dragoste pasională, în urmă cu câțiva ani. Relația lor a durat câteva luni de zile, căci mai apoi totul s-a destrămat. Motivul ar fi fost anumite imagini desprinse din filmele pentru adulți, al căror protagonist era chiar Bendeac și pe care cântăreața le-ar fi văzut publicate.

Sore și Mihai Bendeac au avut o relație de câteva luni (Sursă: Arhivă)
  • Tania Budi și Dan Bittman au rămas prieteni după ce s-au despărțit

În urmă cu 20 de ani au trăit o poveste de iubire cu scântei, dar și cu multă pasiune. Acum, însă au rămas doar prieteni. Este vorba despre Dan Bittman și Tania Budi. Deși fanii celor doi s-ar bucura să-i revadă împreună, flacăra iubirii dintre ei nu s-a mai reaprins. Cu toate acestea, cei doi împărtășesc o frumoasă relație de amiciție.

Tania Budi și Dan Bittman au rămas prieteni după ce s-au despărțit (Sursă: Arhivă)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro