vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Constantin Măgureanu, ținta unui mesaj denigrator. Artistul a acționat prin lege!

Constantin Măgureanu se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică folclorică din România. De-a lungul carierei sale a marcat o mulțime de spectacole grandioase, iar succesele de pe scenă s-au derulat în paralel cu o viață de familie destul de „piperată”. A trăit povești de dragoste tumultuoase, cu trădări și despărțiri. Însă, nu despre planurile sale amoroase sau profesionale este vorba, ci despre o situație fără precedent care a avut loc în familia artistului.

Constantin Măgureanu a apelat la poliție după ce a fost jignit

De curând, Constantin Măgureanu a fost ținta unui mesaj mai mult decât răutăcios. Un bărbat a încercat să-l denigreze pe artist după ce a publicat un comentariu pe pagina sa de Facebook. Acesta nu a putut să ignore acest lucru și a acționat în consecință. Cântărețul i-a făcut individului plângere la poliție și urmează să-l dea și în judecată. În plus, Constantin Măgureanu susține că nu se oprește aici!

„Nu mai are lumea loc de voi, Măgurenilor! Mai sunteți mulți? Marș la munca de jos, nesimțiților”, a scris bărbatul pe pagina de Facebook a lui Constantin Măgureanu.

Constantin Măgureanu a fost jignit pe rețelele de socializare (Sursă: Facebook)

CITEȘTE ȘI: VIDEO VERONICA SI CONSTANTIN MAGUREANU SI-AU REINNOIT JURAMINTELE! VEZI CUM LE FACE DUSMANILOR IN CIUDA!

Cum a ajuns Constantin Măgureanu să fie denigrat pe rețelele de socializare

Constantin Măgureanu a și explicat motivul pentru care persoana cu pricina i-ar fi scris un astfel de mesaj. Comentariul său a  venit în urma postării pe care a făcut-o artistul pentru a-și felicita fiul de 17 ani pentru debutul răsunător din lumea muzicii populare.

„Fiul meu a câștigat locul 1 și el s-a băgat puțin în seamă. L-a deranjat că suntem cam mulți talentați în familie și ne-a jignit. Nu știu cine este, ce face, nu-l cunosc. Probabil îl deranjează că eu și cei doi fii ai mei, dar și fratele meu, cântăm. Să se ducă el la muncă, eu am activitate de 36 de ani la cântat.

Am fost la poliție, i-am făcut plângere, agenții își vor face datoria. Apoi, mai mult ca sigur o să-l dăm și în judecată. Trebuie să luăm atitudine întotdeauna, altfel își fac de cap și nu e ok. Poliția i-a făcut dosar și o să-l caute”, a declarat Constantin Magureanu, potrivit starpopular.ro

Constantim Măgureanu, alături de Niculina Stoican (Sursă: Facebook)

Artistul, atac duc la adresa celor care îi vor mai adresa mesaje jignitoare

Constantin Măgureanu nu se lasă și mărturisește că acesta este doar începutul. De acum încolo va aplica aceeași măsură pentru orice persoană care le va adresa mesaje denigratoare sau calomniatoare.

„Nu vreau să mai iert pe nimeni, sunt oameni răuvoitori. Pe fiul meu, de 17 ani, îl afectează mesajele astea. De acum, la toate mesajele tendențioase pe care le voi primi, voi proceda la fel, plângeri la poliție, apoi proces civil pentru defăimare. Nu mai vreau să permit nimănui să mă jignească. Dacă nu le convine, să nu mă urmărească”, a mai adăugat Constantin Măgureanu pentru sursa citată.

(CITEȘTE ȘI: Caz ireal în Italia! Motivul absurd pentru care un pacient și-a omorât doctorul)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro