joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Top 5 vedete din România care și-au încercat norocul în SUA, dar s-au întors în țară cu coada între picioare

Unele vedete de la noi ajunseseră pe culmile succesului în România, astfel și-au imaginat că pot da lovitura chiar și America. Ajunse acolo, celebritățile și-au dat seama că nu e chiar așa ușor să ajungi în vârf, drept pentru care s-au întors pe meleagurile românești.

Una dintre vedetele care au crezut că vor face furori în „Țara tuturor posibilităților” a fost Monica Bârlădeanu. Aceasta și-a început cariera ca manechin și a ajuns destul de repede pe micile ecrane. Odată cu succesul, frumoasa brunetă a decis să își schimbe și viața radical, astfel a plecat în America, cu gândul că va deveni o actriță celebră.

Lucrurile nu aveau să stea chiar așa. După ce a urmat cursul de actorie și a început să dea câteva castinguri, Monica a primit roluri modeste, însă acest lucru evident, nu a mulțumit-o. Singurul lucru care i-a mai rămas de făcut atunci, a fost să se întoarcă în țară, iar visul American s-a năruit.

CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CUPLURI DIN SHOWBIZ DE CARE LUMEA A UITAT. CU CINE S-AU IUBIT ANDRA MĂRUȚĂ, ANDREEA BĂLAN SAU GINA PISTOL

Monica Bârlădeanu și-a încercat norocul în SUA (Sursă: Arhivă)
  • Ana Maria Ferentz și-a dat seama că nu e deloc ușor să devii celebră în America

O altă vedetă de la noi care a crezut că va ajunge departe, este Ana Maria Ferentz. A devenit cunoscută în România în 1998, când a câștigat concursul la TVR „Stea în Devenire”.  Blodina a făcut parte din trupa Demmo, iar în anul 2001 s-a lansat primul album, astfel a început să apară tot mai des la Tv.

VEZI ȘI: TOP 10 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE AU FOST LA UN PAS DE MOARTE. CELE MAI MARI CUMPENE PRIN CARE AU TRECUT

Ana Maria Ferentz și-a încercat norocul și în cinematografie și a ajuns să joace în „Concertul”, film care i-a adus ceva succes. Ulterior, a ales să-și urmeze visul american, acolo unde a locuit câțiva ani, dar nu a avut realizări notabile. Nu prea i-a mers treaba pe plan muzical, așa că a decis să scrie o carte de povești pentru copii.

„Nu m-am dus acolo cu gândul de-a deveni mare star la Hollywood, ci doar să trăiesc liniştită şi să fac ceea ce-mi place: să cânt şi să scriu.”, spunea Ana Maria Ferentz, după ce și-a dat seama că în America nu e așa ușor cum spera.

Ana Maria Ferentz a crezut că va cunoaște succesul în America (Sursă: Instagram)
  • Andreei Spătaru i-au eșuat planurile în America

În 2015, Andreea Spătaru a fost declarată Miss Playboy, Miss Fotomodel, dar și Miss Divizia Sexy. Următorul pas a fost cel de asistentă în emisiunea „Sare și piper cu Stela și Arșinel”, de la Național Tv. A jucat în serialul „Cuscrele” și a fost coprezentatoarea emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. În 2009, însărcinată fiind, Andreea a plecat în America și a născut acolo. Scopul ei a fost să obțină diploma de instructor de kangoo jumps și să-și deschidă o sală. Din păcate, planurile ei au eșuat, așa că s-a întors în România.

„Pentru noi e mai bine aici, avem rudele aproape, prietenii. Pentru fetiţă, sigur, era mai bine acolo… Am încercat să facem o afacere, să ne prindem undeva, dar n-am reuşit mare lucru”, spunea Andreea când s-a întors în ţară.

Andreea Spătaru în urmă cu câțiva ani (Sursă: Arhivă)
  • Lili Sandu nu a reușit să devină o actriță faimoasă în SUA

Lili Sandu a fost mai întâi cântăreață, însă la un moment dat a decis să plece în America pentru o carieră de actriță. Din nefericire, vedeta a trebuit să se mulțumească doar cu roluri în reclame Tv. Și-a tot așteptat succesul la Hollywood, însă nu a venit. Lili Sandu avea să se întoarcă pe plaiuri mioritice în 2014, pentru a-și încerca din nou norocul. Ei bine, în 2014 a prezentat emisiunea de la Antena 1, „Dansez printre stele”, dar asta doar pentru un sezon.

Lili Sandu, pe scenă (Sursă: Arhivă)
  • Claudia Pavel nu a făcut „praf” America, însă are un succes remarcabil în țară

Claudia Pavel a trăit câțiva ani în America, acolo unde a făcut muzică, actorie și… un copil, cu iubitul ei de la vremea respectivă, un fost baschetbalist american. Relația lor s-a încheiat, iar vedeta a revenit acasă cu fiul ei. Claudia Pavel și-a reluat cariera muzicală aici, în România, își crește copilul și duce o viață frumoasă exact așa cum a visat.

Claudia Pavel nu a reușit să-și atingă scopul pe meleagurile din SUA (Sursă: Facebook)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro