joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Top 5 vedete din România care au gemeni sau tripleți

Mai multe vedete din România au fost surprinse să afle că vor avea, dintr-un foc, doi sau trei copii. Showbiz-ul românesc s-a umplut în ultimii ani de gemeni și tripleți, iar exemplele nu sunt puține. Astăzi vorbim despre 5 persoane publice care au trecut printr-un astfel de moment!

Cristina de la Impact a născut doi bebeluși gemeni cu sindromul Down

Una dintre mămicile care au fost binecuvântate cu doi bebeluși gemeni este Cristina de la Impact. Cântăreața a adus pe lume în 2013 doi băieței. Bebelușii au fost declarați sănătoși la început, dar ulterior au fost diagnosticați cu sindromul Down. Artista a anunțat recent că este din nou însărcinată, iar de această data va aduce pe lume o fetiță.

Cristina a născut bebelușii prematur (Sursă: Instagram)

CITEȘTE ȘI: CINE DĂ AFARĂ ANTENELE? CANCAN.RO FĂCEA ANUNȚUL, ACUM AVEM ȘI MOTIVUL PENTRU CARE VEDETELE, ÎN FRUNTE CU DAN CAPATOS, ÎȘI IAU TĂLPĂȘIȚA

Ovidiu Oanță a devenit tată de gemeni în 2013

Ovidiu Oanță se declara în 2013,cel mai fericit tată din lume când Delia, soția sa i-a adus pe lume doi băieței gemeni, pe Patrick și Filip. Micuții au fost sănătoși, chiar dacă, au fost aduși aduși pe lume înainte de termen. Cei doi părinți mai au o fiică, pe nume Oana care este deja o adolescentă.

Ovidiu Oanță s-a bucurat să le fie tată gemenilor (Sursă: Instagram)

VEZI ȘI: TOP 5 VEDETE DIN ROMÂNIA CARE ȘI-AU ÎNCERCAT NOROCUL ÎN SUA, DAR S-AU ÎNTORS ÎN ȚARĂ CU COADA ÎNTRE PICIOARE

Doru Todoruț a avut noroc să devină tată de gemeni

Doru Todoruț este celebrul solist de la Deepcentral, care în urmă cu câțiva ani făcea furori cu piesele pe care le lansa. Acesta se numără și el printre vedetele care au copii gemeni. Pe lângă cele două care au venit pe lume în urmă cu mai bine de 9 ani, artistul și soția sa Rocsana, mai au o altă fetiță, pe nume Rebeca Maria.

Doru Todoruț și soprana Irina Baianț (Sursă: Arhivă)

Cosmin Murea este părintele a doi băieței gemeni

Cu siguranță vă mai amintiți de formația pop-dance “t- Short”! Ei bine, Comin Murea, cel care făcea parte din trupă este unul dintre tăticii fericiți din showbiz. Mihnea Nicolae și Antonio Teodor sunt băiețeii simpatici pe care soția sa Alina îi aducea pe lume în urmă cu mai bine de 10 ani.

Mihai Morar se află pe aceeași listă

Pe lista părinților de gemeni se află și Mihai Morar. Prezentatorul Tv a devenit tatăl a două fetițe, pe nume Maria și Cezara, iar bucuria pe care a simțit-o atunci când le-a ținut în brațe pentru prima data a fost nemărginită. Micuțele au venit pe lume în 2008, iar acum au devenit tinere domnișoare. În 2019, Mihai Morar și Gabriela, soția sa, s-au bucurat de cea de-a treia fetiță a lor, Roua. Gemenele Maria și Cezara au acum 14 ani, iar împreună au mare grijă de surioara lor.

Mihai Morar a „îngroșat” lista vedetelor care au gemeni (Sursă: Arhivă)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro