miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Cum a “falimentat” Pro TV-ul Anisia Gafton. Este a doua oară când dă lovitura!

Anisia Gafton a devenit cunoscută, după ce a participat la mai multe emisiuni TV. Cu simţul umorului la purtător, blondina a reuşit să cucerească imediat publicul, iar de-a lungul timpului a dobândit o comunitate impresionantă de fani. După ce a reuşit să facă faţă tuturor provocărilor şi să câştige premiul cel mare de la „Sunt celebru scoate-mă de aici”, actriţa a demonstrat că nimic nu îi stă în cale atunci când îşi propune ceva! A plecat de acasă cu gândul că le va lua premiul şi de această dată producătorilor de la ProTV şi a reuşit!

Anisia Gafton a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și a primit 128.000 de euro

Anisia a rupt gura târgului după ce, azi-noapte a câștigat finala „Sunt celebru , scoate-mă de aici”. Actrița a plecat acasă cu nici mai mult, nici mai puţin de 128.000 de euro. Timp de 3 luni, vedeta s-a luptat cu cele mai mari frici ale ei. A stat față-n față cu șerpi, tarantule sau gândaci de tot felul. Ba chiar a mâncat preparate culinare greu de privit și de digerat.

Mai mult, alături de ceilalți concurenți au locuit sub cerul liber, în mijlocul junglei, însă eforturile au meritat! După lupte grele, vedeta a câştigat titulatura de „Regina junglei” şi a intrat în posesia premiului cel mare.

„Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea. Nu îmi vine să cred că sunt aici. Rux, mulțumesc din inimă! În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc. Nu îmi vine să cred că am câștigat!”, a declarat Anisia Gafton după ce a fost desemnată câștigătoare.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZĂ COLOSALĂ! CÂŢI BANI A CÂŞTIGAT ANISIA GAFTON DE LA SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. DE NECREZUT CE SUMĂ I-A OFERIT PRO TV

Anisia a obținut titlul de „Regina junglei” și a câștigat 128.000 de euro

NU RATA: CUM A FOST „ARANJAT” CA ANISIA GAFTON SĂ CÂŞTIGE SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI? „BLAT” ÎNAINTE DE FINALA PRO TV

Anisia Gafton a mai câștigat un premiu de la Pro Tv, în 2016

Dar asta nu e tot! Dacă acum a primit trofeul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după 3 luni petrecute în junglă, în condiții extreme, în urmă cu 6 ani, actrița a mai dat o lovitură la Pro Tv. La vremea respectivă, lucrurile au fost mult mai simple pentru blondină! Aceasta a câştigat premiul de popularitate din finala „Românii au talent”, în valoare de 10.000 de euro. Anisia Gafton s-a clasat atunci pe locul 1 în topul preferințelor celor de acasă.

Anisia Gafton împreună cu partenerul său

Momentele ei de stand-up prezentate pe scena show-ului de talente au fost extrem de apreciate de telespectatori, iar Pro Tv-ul s-a conformat. Dacă facem un scurt calcul, descoperim faptul că trustul i-a acordat actriţei, în total până acum, premii în valoare de 138.000 de euro.

„Românii au talent a fost o experienţă emoţionantă şi unică. M-am simţit minunat, am învăţat foarte multe lucruri! M-am întâlnit cu oameni foarte talentaţi şi sunt foarte entuziasmată. Mă aşteptam şi nu mă aşteptam să câştig acest premiu. A fost 50-50. Acum îmi doresc să mă perfecţionez pe stand-up comedy. Să fac în continuare oamenii să râdă şi să fiu din ce în ce mai bună.”, a declarat Anisia Gafton pe acea vreme.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro