duminică, decembrie 3, 2023
Noutati

Drama Laurei Lavric. Cântăreaţa a aflat despre moartea tatălui său, după două luni!

Laura Lavric a muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. Artista se poate mândri cu o carieră la care mulți artiști doar visează, iar succesul pe care l-a dobândit a făcut-o celebră chiar și peste hotare. E mereu cu zâmbetul pe buze și gata să-și distreze fanii, însă nu mulți știu drama prin care a trecut artista în urmă cu câţiva ani.

Laura Lavric a aflat că tatăl ei a decedat după ce s-a întors dintr-un turneu

Laura Lavric a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului, în ciuda faptului că este o artistă de succes. Cântăreața a avut parte de șocul vieții atunci când a aflat că tatăl ei a decedat. La acel moment, cântăreața se afla într-un turneu de două luni, în Canada. Familia interpretei a decis să-i ascundă tragica veste până când va ajunge înapoi în țară, căci oricum nu s-ar fi putut întoarce decât după ce s-ar fi terminat turneul.

„Când a murit tata, eram în Canada. Nu mă așteptam să moară el, fratele mamei era bolnav. Eram în Canada și am visat că aveam geanta goală, eram îngrijorată rău, plânsă toată. Eram convinsă că o să se întâmple o nenorocire. Îl sun pe Victor (fiul meu).

El tocmai se întorcea de la înmormântare. Nu a vrut să-mi spună. Aveam contract pentru turneul din Canada, nu puteam să plec, oricum. Și dacă mă întorceam, el fusese înmormântat deja. Toți au hotărât să imi ascundă asta. Turneul dura două luni.”, a declarat atunci, cântăreața.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE CEL MAI MARE DUȘMAN AL LAUREI LAVRIC? „ÎMI DORESC CA ACEASTĂ RANĂ SĂ SE CICATRIZEZE”

Laura Lavric, într-o emisiune TV

Cum a aflat Laura Lavric că tatăl ei a murit

Cel care i-a povestit ce se întâmplase, a fost chiar fiul ei. Vestea morții celui care i-a dat viață a venit ca un şoc, mai ales că artista a avut un vis care a prevestit că ceva rău se va întâmpla. Totul s-a petrecut când fiul cântăreței a venit s-o ia de la aeroport.

NU RATA: DE CE A AJUNS LAURA LAVRIC LA DIVORȚ, POVESTEA NEȘTIUTĂ. „LA MINE NU A FOST CĂSĂTORIE DIN DRAGOSTE!”

Laura Lavric împreună cu Ana Maria Botezatu

Tânărul era îmbrăcat în doliu și își lăsase barbă. Când şi-a revăzut mama, băiatul a prins-o de mână și i-a dat vestea. Interpreta a leșinat chiar lângă mașină. Laura a mărturisit că în drumul spre casă a plans fără oprire șiși-a revenit cu greu din șoc.

„Când am ajuns acasă, el mă aștepta la aeroport. Avea barbă, purta doliu, eu l-am luat la rost că și-a lăsat barbă. Inainte să mă urc în mașină, mă prinde de mână și-mi spune că trebuie să-mi zică ceva. Mie nu mi-a venit să cred! Am leșinat lângă mașină.

Până la Iași am plâns fară oprire! Am făcut și indigestieA fost un șoc imens! Am facut o criză, nu mai puteam să mă mișc, nici să strig nu puteam. M-a tras fiul meu din pat, am ieșit în balcon, mi-am revenit!”, a povestit atunci cântăreața la „Teo Show”
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro