marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Top zece vedete înșelate de partenerii de viață

Deși se bucură de faimă și mari succese pe plan financiar, vedetele din România au trăit experiențe destul de neplăcute atunci când a venit vorba de viața amoroasă. Cele mai cunoscute persoane publice de la noi au fost umilite de parteneri. În plus, unii dintre ei au ales să „calce strâmb” fără să se gândească vreo clipă la consecințe.

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici se numără printre vedetele înșelate

Bianca Drăgușanu se numără printre vedetele care au suferit din cauza infidelității partenerului. Blondina a susținut că a fost înșelată de Victor Slav, fostul ei soț, cu care are și o fetiță.

Ilinca Vandici a suferit și ea în relația cu Ciprian Marica, din cauza infidelităților fotbalistului. Acesta a căzut pradă ispitei, însă prezentatoarea a reușit să se țină tare în fața acestei provocări dureroase.

Victor Slav a călcat strâmb în relația cu Bianca Drăgușanu

Augustin Viziru sau Catrinel Sandu, două dintre personalitățile care au pus capăt relațiilor după amantlâcuri

Nici Augustin Viziru nu a scăpat de trădarea fostei sale partenere. Actorul a divorțat de Oana Mareș după ce a prins-o la „brațul” lui Cosmin Natanticu.

Catrinel și Gabriel Trifu au pus capăt căsniciei lor după 11 de ani. Deși au două fiice împreună, cei doi aveau să divorțeze din cauza infidelității bărbatului.

Catrinel Sandu a fost înșelată

Andrei Ștefănescu și Pepe, doi prieteni care au fost înșelați de partenere

Sylvia a intrat și ea în galeria vedetelor care și-au înșelat partenerii. După o relație de 3 ani cu Andrei Ștefănescu de la „Alb și Negru”, cântăreața a „călcat strâmb”. Aceasta a avut o aventură cu un tânăr de profesie fotomodel.

Amantlâcul dintre Oana Zăvoranu și Tudor Ionescu a fost un adevărat deliciu pentru presa mondenă.

NU RATA: Fericire mare în familia Cătălinei Ponor! Fosta gimnastă a dezvăluit sexul bebelușului

Alina Pușcaș a suferit și ea o mare dezamăgire atunci când a aflat din presă că Viktor Bieltz o înșeală. Cei doi erau căsătoriți de doar câteva luni, însă bărbatul nu s-a putut abține și a gafat-o.

Alina Pușcaș a fost înșelată de partener

Andreea Marin, Monica Gabor și Dan Badea, personalități „traduse” de persoanele iubite 

Andreea Marin a recunoscut că după mariajul cu Ștefan Bănică a suferit enorm. Deși „Zâna surprizelor” a refuzat să dezbată  speculațiile apărute în presă despre relația fostul ei soț cu Lavinia Pârva, a afirmat totuși că a fost înșelată.

Monica Gabor a avut și ea la rândul ei, toate motivele să se despartă de Irinel Columbeanu.  Ispitele sale au fost cele două blonde, Flore Salaidis și Anca Chebec.

Dan Badea a negat la început că ar fi fost înșelat de Lora. Ulterior, actorul a prins curaj și a dezvăluit că artista i-a fost infidelă.

Irinel Columbeanu i-a fost infidel Monicăi Gabor

IATĂ CINE SUNT VEDETELE CARE AU FOST ÎNȘELATE DE PARTENERI

  1. BIANCA DRĂGUȘANU
  2. ILINCA VANDICI
  3. AUGUSTIN VIZIRU
  4. CATRINEL SANDU
  5. ANDREI ȘTEFĂNESCU
  6. PEPE
  7. ALINA PUȘCAȘ
  8. ANDREEA MARIN
  9. MONICA GABOR
  10. DAN BADEA

 
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro