vineri, decembrie 1, 2023
Noutati

Marcela Fota și-a refăcut viața după decesul soțului și a fost pusă la zid pentru că a recurs la acest gest

Marcela Fota trăiește o poveste de dragoste cu un afacerist, cu 22 de ani mai tânăr. În spațiul online a fost destul de criticată de internauți pentru alegerea pe care a făcut-o, iar acum a răbufnit.

Cântăreața susține că nu se simte obligată să ofere explicații nimănui și că este împăcată cu decizia pe care a luat-o. Marcela a rămas singură în luna decembrie a anului 2020.

Soțul artistei s-a stins din viață după ce a suferit un infarct. După 15 ani de iubire și având un copil, Marcela Fota a rămas fără bărbatul cu care-și întemeiase o familie. A fost nevoită să-și găsească puterea de a merge mai departe, pentru băiețelul ei.

Extrem de asumată, Marcela Fota nu a ascuns relația pe care o are în prezent, nici față de copil, dar nici față de socrii. Invitată în emisiunea La Măruța, de la PRO TV, Marcela Fota a explicat poziția ei față de persoanele care o judecă.

Marcela Fota, judecată pentru că și-a refăcut viața / (Sursa: Instagram)

”Sunt o grămadă de lucruri neadevărate. Pentru mine, foarte importantă este sănătatea mea mentală ca să pot să-i ofer copilului meu stabilitate. Eu sunt bine, lumea scrie și chiar am descoperit faptul că oamenii nu pot accepta alți oameni puternici. Mai ales o femeie puternică să fie acceptată. Este o poveste care este pentru mine și consider că atâta timp cât eu, noaptea, când merg acasă, pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează absolut pe nimeni, nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva.

Așa cum am spus, ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea fratelui, a soțului, tatăl nostru, aceste lucruri m-au învățat cât de important este ca tu să fii împăcat și bine cu tine. Explicații nu cred că… nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să ma justific în fața cuiva. Am descoperit că oamenii care fac asta cred că e din lipsă de ocupație”.

CITEȘTE ȘI: Acest bărbat a fost angajat ca fotograf la o nuntă. A doua zi, când a vrut să se uite pe imaginile cu mirele și mireasa, să cadă din picioare. Ce a văzut
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro