marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Mama Natură le-a oferit câtorva vedete de la noi trupuri fără cusur. Iată lista personalităților cu sâni naturali

În ultimii ani, chirurgia plastică a luat amploare, astfel, este la modă ca tot mai multe vedete să apeleze la operații estetice pentru a-și îmbunătăți imaginea. Implanturile mamare sunt la mare căutare în România, alături de modificări ale nasului, botox și mult adoratul acid hialuronic.

Dar ce ne facem când Mama Natură a fost blândă cu unele personalități si le-a scăpat de complexe si teribilism, înzestrându-le din plin cu sâni provocatori?!

Ei bine, Andreea Bănică, în ciuda celor două nașteri, este un subiect controversat în presă datorită sânilor voluptoși si naturali. Artista a declarat că nu ar recurge niciodată la o operație de silicoane. Blondina este în top 3 vedete cu cei mai frumoși sâni naturali.

De asemenea, și Sânziana Buruiană se află în topul vedetelor cu cei mai frumoși sâni naturali din showbiz-ul românesc. În ciuda formelor sale apetisante, starleta spune cu modestie că nu posedă chiar cei mai frumoși sâni din România.

Sânziana Buruiană are sâni naturali / (Sursa: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Care e vârsta la care îmbătrânește organismul uman și care sunt primele indicii pe care ar trebui să le luăm în considerare)

În aceeași măsură, Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că aceasta s-a bucurat pe parcursul vieții sale de complimente numeroase, vedeta spune că a fost complexată încă din copilărie de faptul că are sânii prea mari.

IATĂ LISTA CU CÂTEVA DINTRE VEDETELE NOASTRE CU SÂNI NATURALI  ȘI APETISAȚI

  1. Sânziana Buruiană
  2. Nicoleta Luciu
  3. Andreea Bănică
  4. Roxana Vancea
  5. Elena Gheorghe
  6. Gabriela Cristea
  7. Andreea Esca
  8. Claudia Pavel
  9. Tania Budi
  10. Laura Cosoi
Nicoleta Luciu deține un decolteu generos / (Sursa: Instagram)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro