marți, mai 28, 2024
Noutati

Unele dintre vedetele noastre și-au dorit să trăiască visul american. Iată lista celebrităților care au făcut marele pas

Multe celebrități din România au crezut că ar putea da lovitura peste ocean. Dacă unele s-au întors așa cum au venit, altele s-au stabilit acolo. Visul american e dorit de multe persoane, așa că vedetele noastre nu s-au dat înapoi.

Lista celebrităților din România care și-au dorit să trăiască în SUA este una lungă. Țărmul tuturor posibilităților a sădit în sufletul celebrităților dorința de a părăsi plaiurile mioritice. Chiar dacă pentru unii a fost o decizie inspirată și au reușit ceea ce și-au propus, alții nu au fost atât de norocoși și au revenit în țara natală.

Maria Dinulescu este una dintre personalitățile care, în anul 2014, și-a încercat norocul și a plecat în America. Dorința de a devenit actriță la Hollywood nu i s-a îndeplinit, așa că, după trei, a renunțat. Totuși, în Dubai a reușit să dea lovitura, doar că pe piața imobiliarelor.

Maria Dinulescu a dat lovitura în Dubai / (Sursa: Instagram)

Lista continuă cu Lili Sandu care a trăit șapte ani și jumătate pe tărâm american. S-a întors în România în 2017 de dragul mamei sale.

Claudia Pavel, aka Cream, a hotărât, în anul 2012, să se mute peste ocean. Acolo a devenit mamă, însă din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu tatăl fiului său, cântăreața s-a întors în România.

Monica Gabor este una dintre personalitățile cu puțin mai mult noroc. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în America, iar acolo trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu Mr. Pink, un afacerist de origine chineză.

Nici Catrinel Sandu n-a fost lipsită de succes, iar asta pentru că în anul 2007 s-a stabilit în America împreună cu soțul său de atunci, Gabriel Trifu, însă după 11 ani au divorțat. În prezent este recăsătorită cu un medic stomatolog și împreună trăiesc în Florida.

Și Anamaria Ferentz s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum trăiește în Los Angeles alături de iubitul său.

Anamaria Ferentz locuiește în America / (Sursa: Instagram)

Monica Bârlădeanu a trăit peste 13 ani în America, unde a cunoscut succesul, însă în prezent trăiește în țara natală.

Pe când avea doar 25 de ani, Florin Piersic Jr. s-a mutat în SUA, unde lucra într-un restaurant. După câteva luni s-a răzgândit astfel că, în prezent, trăiește în România și este un regizor de succes.

IATĂ CARE SUNT CELE 8 VEDETE DIN ROMÂBIA CARE AU ÎNCERCAT SĂ DEA LOVITURA ÎN SUA

  1. MARIA DINULESCU
  2. LILI SANDU
  3. CLAUDIA PAVEL
  4. MONICA GABOR
  5. CATRINEL SANDU
  6. ANAMARIA FERENTZ
  7. MONICA BÂRLĂDEANU
  8. FLORIN PIERSIC JR.

 

(CITEȘTE ȘI: Apar noi informații despre Cristian Cioacă! Fostul polițist acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu şi-a retras contestația în anulare)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro