joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Prima interpretă care a readus cântecele patriotice pe scenă! Iată povestea impresionantă de viață a Vetei Biriș

Veta Biriș este una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor din România. Drumul său spre succes, însă, nu a fost unul deloc ușor. Cântăreața ascunde o poveste impresionantă de viață, care a determinat-o să-și ducă visul la bun sfârșit.

Chiar dacă a avut parte de o copilărie grea, Veta Biriș nu a renunțat nicio clipă la muzică. Datorită talentului său artistic, Vera Biriș a câștigat admirația publicului încă din prima clipă.

Ce o face specială pe interpreta noastră de folclor este modul în care aceasta s-a lansat. Precum și proverbul românesc ”nu riști, nu câștigi”, exact așa s-a întâmplat și în cazul Vetei Biriș.

Deși cântecele patriotice erau interzise la acea vreme, interpreta și-a asumat toate consecințele și le-a readus pe scena folclorului românesc.

Curajul său a impresionat întreaga lume. Ca drept ”răsplată”, Veta Biriș a reușit să atingă succesul. Acest fapt a presupus o adevărată provocare, întrucât interpreta noastră de folclor nu se aștepta la un asemenea debut fulminant.

Anii au trecut, iar Veta Biriș a strâns în palmaresul său o mulțime de cântece și amintiri frumoase, pe care le împărtășește adesea cu admiratorii săi.

Veta Biriș, una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor din România / (Sursa: Instagram)

CITEȘTE ȘI: Eduard Uzunov este invitat la ,,Înapoi în viitor cu Andreea Perminova’’, vineri, 21 octombrie, de la ora 19:00

„Cântecele patriotice, pe care eu le interpretam, erau foarte interesante și iubite de public, însă au fost interzise o perioadă lungă, iar eu le-am readus pe scenă. Câteodată chiar simțeam că e prea mare povara acestui succes, că eu am cântat cântecele neamului și, repet, am fost prima interpretă care a readus aceste cântece pe scenă, lucru care m-a ajutat mult să mă fac foarte repede cunoscută și să ajung la sufletul fanilor”.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro