miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1 lasă urme adânci. Telespecatorii și-au pierdut interesul față de postul de televiziune

A trecut aproape o lună de când CANCAN.RO a anunțat, în exclusivitate, că Mihai Bendeac a părăsit Antena 1. Plecarea actorului de la emisiunea iUmor, pare că nu a adus schimbări doar în rândul juraților. Inclusiv publicul și-a pierdut interesul pentru show-ul de amuzament.

Deși locul lui Mihai Bendeac a fost imediat ocupat, audiența a scăzut sesizabil. În ultimul episod, iUmor l-a avut ca invitat pe nimeni altul decât starul porno Rocco Sifredi. Întreaga seară a fost înconjurată de glume cu ”tentă” și râsete, însă acest lucru nu a fost suficient.

Postul Antena 1 a fost bătut categoric de Pro Tv, cu un film de acțiune. Între cele două posturi concurente de televiziune, a fost o diferență de aproximativ 355.000 de persoane.

De data aceasta iUmor a ocupat locul doi, pe lista audienței, la nivel național. Lipsa lui Mihai Bendeac lasă urme adânci din acest punct de vedere.

Nici măcar cel de-al patrulea jurat special nu a atras atenția publicului. Drept urmare, duminică seara, românii au neglijat emisiunea iUmor și s-au orientat către alte programe TV.

Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 / (Sursa: Instagram)

Iată care a fost audiența posturilor TV, la nivel național, pe data de 9 octombrie 2022, în intervalul orar 20:00-23:30

  1. Pro TV – filmele Rampage – Scăpaţi de sub control (până la 20.00), apoi Asassin’s Creed – Codul asasinului – 1.179.000 persoane
  2. Antena 1 – iUmor – 824.000 persoane
  3. Kanal D – Tu urmezi, cu Dan Negru (până la 22.00), apoi 40 de întrebări cu Denise Rifai – 704.000 persoane
  4. Romania TV- 475.000 persoane
  5. DigiSport 1- meci Petrolul-FCSB – 364.000 persoane

 

CITEȘTE ȘI: Patru prieteni ar fi vrut să fure o sumă enormă, dar au fost găsiți într-un mod teribil. Povestea care depășește orice scenariu de film horror 
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro