joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Decese care au zguduit showbizul românesc. Cântăreți din România care au murit în condiții suspecte

Moartea lui Nosfe a cutremurat întreg showbiz-ul românesc. Acest lucru, însă, a scos la lumină și alte decese suspecte din industria muzicală.

Primul, dar și cel mai controversat, a fost cazul Mădălinei Manole. Exact în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani, cântăreața supranumită ”Fata cu părul de foc” a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. După nenumărate zvonuri, cum că ar fi de vină soțul acesteia, s-a constatat, de fapt, că Mădălina Manole s-a sinucis cu o substanță extrem de toxică. Lista continuă cu Ileana Sărăroiu.

Interpreta de folclor a trecut la cele veșnice chiar în timpul unui spectacol. Deși, trebuia să cânte timp de 3-4 ore, Ileana Sărăroiu a cerut o pauză, întrucât se simțea foarte slăbită. O mulțime de persoane au crezut că a fost otrăvită, dar medicii au descoperit faptul că, interpreta de folclor a suferit un accident vascular, care i-a fost fatal în noaptea evenimentului.

Alt caz de-a dreptul înfiorător a fost cel al Mihaelei Runceanu. Ani la rând s-a vorbit despre modul tragic în care cântăreața noastră a decedat. Mihaela Runceanu a fost asasinată, bătută cu bestialitate și ulterior incendiată de către un tânăr care voia să îi fure bunurile materiale. Cercetările au făcut lumină în cazul cântăreței de muzică ușoară, pedepsindu-l sever pe făptaș.

Neluțu Rusu și Viorica Ciotoi au avut o moarte asemănătoare ca a trapperului Nosfe

(CITEȘTE ȘI: Cum au reacționat vedetele din România, după ce au aflat că Nosfe a murit: „Unul dintre cei mai talentaţi şi muncitori oameni”)

Neluțu Rusu și Viorica Ciotoi, aceeași soartă ca a trapperului Nosfe

Asemeni trapperului Nosfe a sfârșit și saxofonistul român Neluțu Rusu. După ce a participat la o cântare pentru un priveghi, muzicianul a fost găsit mort, într-un apartament din Câmpulung Muscel. Înainte de producerea tragicului eveniment, Neluțu Rusu s-ar fi plâns de oboseală, însă nimeni nu a acordat atenție acestui lucru. Meseria de artist este una dintre cele mai solicitante, iar pentru a mulțumi pe toată lumea, cântăreții noștri își neglijează adesea alimentația și odihna. După ce a fost transportat de două ori la Spitalul de Urgențe din Roman, lui Neluțu Rusu i s-au administrat calmante și vitamine și ulterior, a fost trimis acasă. La scurt timp, însă, interpretul de muzică populară a pierdut lupta cu viața. Decesul suspect al lui Nelu Rusu a deschis un nou dosar penal împotriva medicilor care au refuzat spitalizarea bărbatului.

Inclusiv Viorica Ciotoi a murit într-un mod sfâșietor. Deși familia știa că este complet sănătoasă, interpreta de folclor a decedat la vârsta de 41 de ani, acasă. Modul în care a fost găsită i-a șocat chiar și pe polițiștii din Botoșani, care au venit să cerceteze situația. Viorica Ciotoi era fără suflare, în genunchi, dezbrăcată și căzută pe spate. Decesele suspecte din showbizul românesc au creat o mulțime de zvonuri, care continuă să se deruleze până în ziua de azi.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro