joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Vlăduța Lupău face investiții majore pentru fiul său, proaspăt botezat! Iată ce îi lasă cântăreața drept moștenire

Pentru a-și asigura un viitor mai bun atât lor, cât și urmașilor, vedetele noastre au început să facă investiții consistente. Cu ajutorul sumelor cumulate din evenimente și nu numai, cele mai cunoscute nume din showbiz devin proprietari peste noapte, ai unor apartamente de lux. Din această categorie face parte și Vlăduța Lupău.

Tânăra mămică nu a stat mult pe gânduri și a luat cea mai bună decizie pentru băiețelul său. În urma botezului fastuos, care a avut loc săptămâna trecută, interpreta de muzică populară a numărat sume impresionante de bani. Drept urmare, cântăreața a vrut să îi facă fiului său, Iair, un cadou pe termen lung.

Dubaiul a fost cea mai bună variantă pentru familia Vlăduței Lupău. Fiind o destinație extrem de căutată, prețurile imobilelor sar de ordinul sutelor de mii de euro. Acest lucru însă nu presupune un impediment, întrucât Vlăduța Lupău vrea să îi ofere tot ce e mai bun moștenitorului său.

Pentru a beneficia de cea mai bună achiziție, cuplul a consultat diverși agenți imobiliari din Emiratele Arabe Unite. Interpreta de folclor a ales astfel să îi calce pe urme Biancăi Drăgușanu, Larisei Udilă și Andreei Bălan, care și-au cumpărat recent diferite proprietăți în Dubai, ce le aduc profituri de invidiat.

Vlăduța Lupău, investiție în Dubai pentru fiul său / (Sursa: Instagram)

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât să punem toate economiile lui deoparte. Căutând informații la prietenii noștri care sunt părinți și auzind ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte important. Mai exact să investim într-un apartment din Dubai. Am văzut asta la multe persoane publice. Ni s-au prezentat toate beneficiile și avantajele unei astfel de investiții imobiliare în Dubai.”

CITEȘTE ȘI: Oana Roman, ținta haterilor. Fiica lui Petre Roman este decisă să depună plângere pentru hărțuire
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro