sâmbătă, septembrie 23, 2023
Noutati

Vedetele din showbiz au găsit rapid modalitatea prin care să-și investească banii „cu cap”. Iată care sunt personalitățile „dotate” cu proprietăți chiar în „inima naturii”

Vara a trecut destul de repede, iar oamenii se orientează deja spre destinații pentru sezonul rece. Muntele însă este locul perfect pentru cei ce vor să își reîncarce bateriile la aer curat. O bună parte dintre proprietarii pensiunilor aflate în ”inima naturii” sunt chiar vedetele noastre.

Celebritățile showbiz-ului românesc și-au investit cu cap profiturile, în industrii ce le aduc frumoase sume de bani. Doritorii de relaxare însă au de unde alege, întrucât divele autohtone s-au împărțit în toate colțurile țării.

Monica Anghel este una dintre cei care și-au văzut visul devenit realitate. Dincolo de scenă, cântăreața este patroana unei frumoase pensiuni aflate în satul Berevoești, Argeș. Conacul ”Sfânta Elena” conține 8 camere mobilate în stil rustic, unde turiștii beneficiază de toate condițiile necesare. Prețurile pornesc de la suma de 250 lei pe noapte, pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus și pot ajunge până la 280 de lei, pentru camera triplă.

Cea care îi calcă pe urme Monicăi Anghel, este nimeni alta decât Andreea Esca. Prezentatoarea TV are în dotare mai multe căsuțe tradiționale, care îi dublează considerabil veniturile. Deși sunt situate departe de Capitală, turiștii frecventează locația pe tot parcursul anului. Cei ce vor să beneficieze de o săptămână liniștită trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.500 lei. Vila conține două dorimtoare cu capacitate de patru persoane și o priveliște deosebită din Județul Sibiu.

Pandemia pare că i-a adus mari pagube inclusiv actorului Grig Chiroiu. Bărabatul este patronul unei pensiuni frumoase din Olănești, de mai bine de 14 ani. Ultimii doi ani însă, Pensiunea ”Noel” a fost închisă, întrucât normele de siguranță COVID-19 au fost destul de drastice în ceea ce privește turismul. Pentru a-și ameliora prierderile materiale, Grig Chiroiu a dat start rezervărilor pentru Revelion, iar turișii nu au ezitat să îl contacteze. Ultima sumă declarată de către actorul nostru a fost de 700 de lei de persoană pentru două nopți de sărbătoare.

Grig Chiroiu este în concurență cu Mihai Găinușă, care deține o Vilă de 5 stele în Cheia. Turiștii par mulțumiti de locația de vacanță a prezentatorului TV, întrucât  rezervările pentru Noul An au început încă din vară.

Iată care sunt vedetele ce dețin proprietăți în inima naturii:

Monica Anghel – pensiune la Berevoiești, Argeș

Andreea Esca – căsuțe tradiționale în Porumbacu, județul Sibiu

Grig Chiroiu – pensiunea ”Noel”, din Olăneşti

Mihai Găinuşă – pensiunea „Găinuşa de Munte”, în Cheia (judeţul Prahova)

(CITEȘTE ȘI: Când se va călugări Gigi Becali, aflat tot mai aproape de Dumnezeu. „Las totul în regulă și mă duc acolo!” + Ce părere are familia miliardarului)
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro