joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Copilăria a fost lăsată în urmă odată cu trecerea anilor! Iată cum arătau vedetele în perioada în care nici nu visau la celebritate

Anii și-au lăsat adânc amprenta asupra vedetelor noastre. Deși unele par a fi neschimbate, altele sunt greu de recunoscut. Inclusiv intervențiile medicilor esteticieni au făcut minuni, întrucât multe dive din showbiz-ul românesc arată complet diferit față de adolescență.

Loredana Groza este una dintre cei care nu au omis celebra poză din prima zi de școală. În fotografie se poate observa clar ce trăsături de păpușă avea cântăreața chiar și înainte de bisturiu. Mică, șatenă și emoționată, Lori nici nu visa pe vremea aceea cât de depare va ajunge în domeniul muzical.

Loredana Groza în prima zi de școală

Lista continuă cu Laura Cosoi. Actrița părea acel tip de elev conștiincios, permanent implicat în învățătură. Așa a și fost de altfel, întrucât Laura Cosoi a cunoscut succesul devreme. Debutul său a venit odată cu apariția celebrului serial ”La Bloc”, în care vedeta și-a demonstrat abilitățile de actriță.

Laura Cosoi în copilărie

Roxana Ciuhulescu însă, nu s-a schimbat prea mult față de primii ani de școală. Ridurile ușor pronunțate din prezent sunt singurele care fac diferența dintre Roxana de atunci și cea de acum.

Roxana Ciuhulescu la vârsta de 15 ani

Nici Alina Eremia nu este mai prejos. Deși au trecut două decenii de la prima apariție televizată a vedetei, Alina a rămas la fel de zâmbitoare. Singurele schimbări ale cântăreței însă au avut loc doar la nivelul părului. Artista fiind pe rând șatenă, roșcată, dar și blondă.

Alina Eremia în urmă cu mai mulți ani

Lista continuă cu masculii showbiz-ului românesc. Dan Bittman, Smiley și Măruță se mândeau pe băncile școlii cu fizicul lor bine sculptat. Timpul însă a trecut, iar cei trei crai de la răsărit sunt astăzi de nerecunoscut.

Dan Bittman în copilărie
Smiley în perioada copilăriei
Cătălin Măruță premiat în școală

Fotografia de început de an școlar pare că nu a fost tocmai pe gustul Adelinei Pestrițu. Deși acum se mândrește cu aparițiile sale în lumina reflectoarelor, în trecut vedeta era complet rușinată de aparatul foto.

Adelina Pestrițu – școlăriță

Are trei nașteri la activ, însă Adela Popescu arată exemplar. Spiritul tânăr pe care actrița și l-a păstrat încă din adolescență este demn de invidiat.

Adela Popescu în urmă cu mai mulți ani
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro