marți, mai 28, 2024
Noutati

Iată 10 idile apuse din showbizul românesc. Cine sunt vedetele care și-au ascuns relațiile amoroase

O mulțime de vedete din showbiz-ul românesc și-au ales parteneri din aceeași categorie socială. Dincolo de relațiile actuale, se află idile ce au stat o bună perioadă de timp departe de ochii privitorilor. Anii au trecut, iar multe cupluri au fost uitate chiar de protagoniștii acestora.

Din dorință sau de nevoie, celebritățile și-au ascuns relațiile amoroase, care le-a pus cândva inima pe jar. Faimoasa Delia joacă un rol principal în această situație controversată. Blondina și-a împărțit timp de doi ani patul cu fotbalistul Edi Iordănescu, însă ecoul dragostei lor a răsunat după mult timp de la despărțire. Zvonurile spun că Delia a fost o bună perioadă în suferință după bărbatul cu ochi albaștrii. Inclusiv Lavinia Pârva s-a iubit în secret cu un fotbalist.

Este vorba de Ianis Zicu, ce a stârnit interes multor doamne și domnișoare. Deși relația dintre cei doi tineri a fost scurtă, a fost suficient de intensă. Motivul despărțirii nu a fost dezvăluit, în schimb, la scurt timp de la separare, Lavinia și-a regăsit dragostea alături de Ștefan Bănică Jr. Liviu Vârciu are în palmaresul său o serie generoasă de cuceriri din care face parte chiar și bebelușa Oana Ioniță. Dansatoarea a făcut pași repezi spre inima lui Vârciu și în doar două săptămâni s-au și mutat împreună. Graba pare că le-a stricat complet treaba. Gelozia apărută pe parcurs le-a determinat pe cele două vedete să își ia adio de la relație. Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat, Lili Sandu a trăit o poveste de dragoste alături de Șișu. Cei doi s-au iubit în urmă cu două decenii, iar relația lor părea suficient de stabilă, însă în urma unor discuții amiabile Lili Sandu și Șișu au luat-o pe căi diferite.

Ianis Zicu și Lavinia Pârva au avut o idilă în trecut

Vedele care și-au ascuns relațiile amoroase

În taină s-au iubit și Diana Munteanu și nepotul lui Gigi Becali. Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la acele vremuri, prezentatoarea își amintește cu lux de amănunte perioada în care a fost răfățată de Lucian Becali. Despărțitea dintre cei doi a venit la pachet cu regrete, care au fost spălate doar de trecerea anilor. Altă idilă discretă este formată din Viorel de la 3 Sud Est și Laura Teodoru. Membrii trupei au încercat pe cât posibil să își țină relațiile sub perdea, însă pare că nu toți au reușit. Viorel Șipoș a fost partenerul Laurei aproximativ 4 ani, timp în care prezentatoarea TV abia începuse să cocheteze cu televiziunea. Cu siguranță majoritatea persoanelor au uitat de cuplul râvnit dintre Gina Pistol și Codin Maticiuc. Deși în prezent fac parte din familii diferite, cei doi au păstrat o frumoasă legătură ce ține până în ziua de azi.

Delia și Edi Iordănescu s-au iubit în secret în trecut
Delia și Edi Iordănescu s-au iubit în secret în trecut

Iată cine sunt cei care s-au iubit în mod discret:

  1. Laura Teodoru și Viorel Șipoș
  2. Delia și Edi Iordanescu
  3. Oana Ioniță și Liviu Varciu
  4. Diana Munteanu și Lucian Becali
  5. Lavinia Pîrva și Ianis Zicu
  6. Lili Sandu și Sișu
  7. Giulia și Cristi Enache
  8. Codin Maticiuc și Gina Pistol
  9. Irinel Columbeanu și Romanița Iovan
  10. Ramona Gabor și Silviu VăduvaSource by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro