marți, mai 28, 2024
Noutati

Iată care sunt vedetele autohtone care s-au călugărit. Au renunțat la celebritate pentru o viață în rugăciune!

Celebritatea nu le-a fost tocmai prietenă, întrucât unele vedete din România au renunțat la această postură pentru a fi mai aproape de cele sfinte. Deși în trecut făceau parte dintre cele mai îndrăgite persoane ale showbiz-ului românesc, astăzi s-au retras departe de lumina reflectoarelor. Printre aceștia se numără și Mihai Coadă, care a făcut furori în postura de actor principal în serialul ”La Bloc”. În urmă cu 10 ani, bărbatul a simțit nevoia ca o schimbare, așa că nu a stat mult pe gânduri și s-a călugărit.

Mihai Coadă s-a retras din viața tumuloasă de actor, tocmai la Mănăstirea Turnu, din apropiata zonă a Ploieștiului. Transformarea a fost și la nivelul fizicului, întrucât bărbatul este greu de recunoscut cu barba lungă și părul cărunt. Pe urme îi calcă și colega de breaslă Monica Fermo. Actrița era apreciată de către lume, pentru talentul și frumusețea sa inegalabilă. Dorința de curățare a sufletului, a situat-o însă pe vedeta noastră tocmai în Ierusalim, unde și-a continuat viața în calitate de călugăriță.

Inclusiv fostul actor pe nume Dragoș Pâslaru se află la una dintre mănăstirile României. O experiență neplăcută trăită în urmă cu trei decenii, l-a determinat pe bărbat să își schimbe la 180 de grade obiceiurile. Viața de călugăr l-a ajutat astfel pe Dragoș Pâslaru să se vindece de șocul suferit în tinerețe.

Mihai Coardă a dat lumina reflectoarelor pe liniștea de la mănăstire / (Foto: Instagram)

Calea Domnului a fost aleasă chiar și de Mariana Buruiană. Actrița din filmul „Domnișoara Christina” a luat o hotărâre surprinzătoare pentru fanii săi și s-a dus departe de haosul orașului. Deși mulți și-ar fi dorit să îi calce pe urme, Mariana Buruiană nu s-a simțit în locul potrivit. Decizia luată acum mulți ani, i-a priit actriței care trăiește o viață în rugăciune. Dincolo de celebritățile noastre, în așezămintele monarhale se găsesc o mulțime de alte persoane ce au avut în trecut profesii solicitante. Stresul și responsabilitățile i-au îndemnat pe mulți angajați să se reprofileze pe drumul sfânt pentru a-și găsi liniștea sufletească.

Calea Domnului a fost aleasă chiar și de Mariana Buruiană
Calea Domnului a fost aleasă chiar și de Mariana Buruiană

Iată cele 4 vedete care au ales să fie mai aproape de Dumnezeu!

  1. Mariana Buruiană (actrița din filmul „Domnișoara Christina”)
  2. Dragoș Pâslaru- Mănăstirea de la Frăsinei
  3. Mihai Coadă (actorul Nelu Curcă din serialul „La Bloc”)- Mănăstirea Turnu
  4. Monica Fermo- Ierusalim

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro