joi, septembrie 21, 2023
Noutati

Cum se menține Nicola? Artista în vârstă de 53 de ani își divulgă secretele tinereții fără bătrânețe!

Deși absentă de ani buni din lumina reflectoarelor, lumea nu a uitat de renumita Nicola. Nicoleta Alexandru pe numele real, a făcut furori în anii `90, fiind prezentă în majoritatea topurile vremii. Piesele sale erau auzite pe buzele tuturor fanilor care își arătau admirația față de Nicola ori de câte ori aveau ocazia. Anii au trecut, iar drumul Nicolei a luat-o în direcții total neașteptate.

La vârsta de 53 de ani, artista a trecut prin multe modificări ale corpului, ce au pus la îndoială părerea multora. Cu toate acestea, Nicola și-a făcut curaj să declare în mod public faptul că, pauzele legate de sport i-au daunat, iar din această cauză artista acordă o atenție sporită alimentației și mișcării.  Fosta solistă a devenit între timp și bunică, iar acest lucru îi creează un plus de fericire în viața sa. Nicola este foarte activă pe rețelele de socializare, inclusiv pe platforma TikTok unde își etalează mișcările de dans.

„Toți trei sunt speciali și îi iubesc mult!”

Artista nu a renunțat complet la muzică. Vedeta mărturisește că nu există zi în care să nu fredoneze câte un cântec prin casă, iar acest lucru este vizibil și în online. Deși amprenta vârstei s-a aplecat și asupra Nicolei la un moment dat, cântăreața a luat măsuri și a continuat să ducă un stil de viață mai sănătos. Cu toate că este singură, Nicola se mândrește cu copii săi care au ales să îi calce pe urme și nu regretă nicio clipă că a renunțat la viața publică.

Familia a fost și este în continuare averea cea mai de preț a Nicolei, care îi este alături indiferent de situație. Datorită hit-urilor ce au scris istorie, publicul încă o păstrează adânc în suflet pe fosta cântăreață.

„Copiii mei sunt mari şi frumoşi. Şi da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenţi la Conservator şi au voci minunate. Jonathan a început să apară şi în emisiuni TV, fiind deja apreciat. Maria este şi un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară.

Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toţi trei sunt speciali şi îi iubesc mult, necondiţionat şi sunt tare mândră de ei!”, a declarat artista pentru Click.ro.

( CITEȘTE ȘI: TOTUL A IESIT LA IVEALA! DE CE NU SI-A REFACUT NICOLA VIATA DUPA DIVORTUL DE MIHAI ALEXANDRU SI CARE ESTE RELATIA DINTRE EI! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro