marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Povestea neștiută a Stelianei Sima. La ce excelează îndrăgita interpretă, în afară de cântecul popular?!

Mulți artiști ascund în spatele imaginii lor de succes, vieți de a dreptul simple, înconjurate de munca de jos. Dintre aceștia face parte și Steliana Sima care recunoaște fară niciun pic de jenă că a fost nevoită să lucreze ”cot la cot” cu părinții săi în agricultură. Nici în momentul de față interpeta de muzică populară nu se de îndărăt de la săpat și grădinărit. Copilăria din mediul rural i-a oferit Stelianei Sima cele mai frumoase învățături cu care se mândrește până în ziua de azi. Interpreta este pricepută în diverse domenii care o fac de a dreptul specială.

Dincolo de cariera muzicală, Steliana Sima adoră să petreacă timp lucrând în ograda din satul său natal. Deși născută la curte, în județul Olt, visul cântăreței de muzică populară era să stea la bloc. Inclusiv în prezent, artista este singura dintre frați care a dorit să își achiziționeze un apartament în detrimentul unei locuințe la curte. Steliana Sima declară că ori de câte ori are ocazia, își vizitează părinții pe care îi ajută fără îndoială la trebrile gospodărești.

Steliana Sima povestește despre copilăria din mediul rural / (Foto: Arhivă)

( NU RATA: CE A GĂSIT STELIANA SIMA ÎN CAMERA LUI PETRICĂ MÂŢU STOIAN LA PARASTASUL DE 6 LUNI DE LA MOARTEA CÂNTĂREŢULUI? )

„Știu să copilesc, știu să cârnesc roșii…”

Steliana Sima este printre puținele persoane care au avut parte de o copilărie lipistă de nevoi, fiind complet recunoscătoare pentru acest lucru. Veniturile erau provenite din agricultură, unde toți membrii familiei se implicau în lucrarea pământurilor pe toată perioada anului. Afacerea de bază a familiei era moștenită încă din bătrâni, iar vrednicia era serios respectată. Steliana Sima își mărturisește nemulțumirea față de profiturile extrem de mici pe care le primesc agricultorii în comparație cu munca și eforturile depuse de aceștia. Indiferent de satutul pe care îl deține, interpreta de muzică populară nu uită de unde a plecat și astfel de mândrește cu toate priceperile dobândite de la o generație la alta.

Steliana Sima susține că se pricepe la munca din gospodărie / (Foto: Arhivă)

„Am fost un copil fericit care nu a dus lipsă de ceva anume. Părinții mei au fost oameni gospodari, au fost în slujba pământului de când se știu ei. A fost o tradiție din bunici. Intram în solar și munceam. Știu să copilesc, știu să cârnesc roșii, stimulam, săpam, plantam.

E o sursă de venit, dar nu e deloc bine plătită și aici am un ”of” mare care mă doare. Iarna au ajuns să nu doarmă oamenii în case și să doarmă în solarii pentru că trebuie să facă foc la răsaduri. Eu am muncit foarte mult!”, a declarat artista pentru Valentin Sanfira.

( CITEȘTE ȘI: TALENTUL NEȘTIUT AL CÂNTĂREȚEI STELIANA SIMA. „DACĂ AȚI ȘTI DE CÂTE ORI AM INTRAT EU CU IA PE DOS PE MINE, ÎN SCENĂ…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro