marți, martie 5, 2024
Noutati

Topul vedetelor care au ales viața de familie în detrimentul celebrității. Dragoș Bucur, Cristina Rus și Lucian Viziru se numără printre părinții model!

A fi o persoană publică, nu este un lucru tocmai demn de invidiat. O bună parte din artiștii români au hotărât să ia o întorsătură drastică atunci când au făcut cunoștință cu celebritatea. De ce? Ei bine, nenumăratele proiecte și lipsa intimității le-au determinat pe vedetele autohtone să ia o pauză definitivă din lumina reflectoarelor. În timp ce pentru unii retragerea a presupus doar doar o scurtă absență în cariera de artist, alții și au dorit să rămână în umbră permanent, alături de familie.

Deși au ”dat cu piciorul” la cariera muzicală, foștii cântăreți s-au reorientat rapid spre alte domenii ce le aduc în continuare un frumos profit. Familia a fost principalul motiv pentru care vedetele showbiz-ului românesc au ales să renunțe la viața tumultoasă de artist. Balanța nu a fost echilibrată tocmai după așteptările acestora, așa că nu au stat mult pe gânduri și au luat o decizie ce le-a schimbat întreaga viță.

( NU RATA: ELE SUNT SEXY-VEDETELE ”CRIMINALE”! TOP-UL PE CARE NU AI CREZUT VREODATĂ CĂ O SĂ-L VEZI )

Lista vedetelor care au ales viața de familie

Una dintre divele care s-au retras din ochii lumii este Cristina Rus. După ce fost în topuri alături de trupa Sing Sing BB și ulterior alături de Andreea Bănică în Blondy, cântăreața a pus stop. Deși au fost multe zvonuri la mijloc, Cristina Rus a declarat că a lăsat la o parte muzica pentru a-și dedica întregul său timp copiilor și soțului său. Asemeni ei este și Dana Nălbaru care a dispărut rapid din peisaj. Căsnicia cu Dragoș Bucur a determinat-o pe fosta solistă să își facă ordine în viață. Astfel încât Dana Nălbaru s-a convins că este mai important să rămână alături de copiii săi pe care îi crește cu multă atenție.

Și viața Giuliei Anghelescu a luat o întorsătură neașteptată. Prima sarcină i-a schimbat complet gândurile fostei cântărețe. Pe lângă dedicarea asupra familiei, Giulia a vrut să își schimbe domeniul de activitate, întrucât muzica nu mai corela cu dorințele sale. Inclusiv chitaristul Călin Pop a dat muzica pe profesia de stomatolog. Fostul cântăreț a păstrat adânc în amintira sa faima de care a avut parte, reprofilându-se spre cu totul o altă vocație.

Nu numai că a părăsit industrica muzicală, ci și țara sa natală. În prezent este dentist la o clinică de lux din Emiratele Arabe Unite, care îi asigură un trai demn de invidiat. Asemeni lui este și actorul Lucian Viziru. Deși a făcut furori în rândul doamnelor și domnișoarelor pe vremea când apărea la TV, Lucian a vrut să se retragă în taină. Vedeta a vrut să o ia de la zero și astfel a devenit antrenor profesionist de tenis.

Adela Popescu și Șerban Copoț fac parte din aceeași categorie. Au lăsat muzica doar la stadiul de pasiune pentru a profita pe deplin de postura de părinte. Cei doi nu au dispărut însă complet din văzul lumii, întrucât recent sunt implicați în diferite proiecte televizate, ce le sporesc veniturile. Haosul întâlnit în domeniul artistic nu este destinate pentru toți. Drept pentru care, unele vedete au fost nevoite să ia decizii importante atât pentru liniștea sufletului lor, cât și a celor dragi.

Iată cine sunt cei care au dat o carieră profitabilă pe o viață liniștită de familie: Cristina Rus, Dana Nălbaru, Șerban Copoț, Giulia Anghelescu, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Călin Pop, Lucian Viziru.

( CITEȘTE ȘI: CARE SUNT CELE MAI BOGATE VEDETE DIN ROMÂNIA? LA CÂT SE RIDICĂ, NEOFICIAL, AVERILE CELEBRITĂȚILOR )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

 

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro