marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Câți lei scoți din buzunar în fiecare lună pentru mașina de spălat? Răspunsul este unul surprinzător!

Nicio casă a zilelor noastre nu este lipsită de renumita mașină de spălat, care le-a schimbat viața considerabil gospodinelor. Având în vedere majorarea tuturor prețurilor, ar trebui să știm cu exactitate pe ce ni se risipesc banii lunar. Ei bine, dacă am aflat deja că frigiderul este cel mai mare consumator de energie electrică, ar trebui să cunoaștem și câți bani cheltuim doar pentru folosirea mașinii de spălat.

CANCAN.RO îți spune cât consumă o mașină de spălat

În medie, aceasta consumă nu mai puțin de 0.85kw pe oră, iar prețul unui kW/h este de doar 0,8 lei, ceea ce semnifică un motiv de bucurie pentru cetățenii români. Dat fiind faptul că, indiferent de sezon, oamenii sunt obișnuiți să schimbe câte două ținute pe zi, ne indică timpul de utilizare a mașinii de spălat.

Astfel, putem aproxima un număr de 14 ore de funcționare în decursul unei luni complete. Cu ajutorul unui scurt calcul putem observa că în tot acest timp, aparatul electrocasnic ajunge lunar la costul de 10 lei, bani care se adaugă negreșit la factura de curent.

( CITEȘTE ȘI: ÎNCEPE PROGRAMUL RABLA PENTRU ELECTROCASNICE. CÂND AU LOC ÎNSCRIERILE )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro