marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Jurnalistul sudor de la RamnicuValcea Week jigneste educatia si cititorii sai

Jurnalistul sudor Un personaj interesant care face jurnalism in Ramnicu Valcea, jigneste persoanele cu educatie.

Probabil se simte frustrat tinand cont ca omul are doar un curs de sudor. Asa ca sudorul nostru, cum se declara el, a inceput sa injure ca la usa cortului, oamenii pe facebook. Poate gresesc, poate nu e sudor, dar el asa se declara, deci il credem. 

Este vorba despre adminul siteului si paginii de facebook,Ramnicu Valcea Week. Nu ii cunosc numele ca nu am coborat la un nivel atat de jos incat sa ii stiu numele. Ca o comparatie, voi intrebati gandacul de bucatarie cum il cheama?

Jurnalistul sudor

Sa povestim pe scurt. I s-a atras atentia in legatura cu un articol scris cum ca are o urma de critica in el, si gata s-a aprins ca flacara de la tubul de oxigen pe care il foloseste la sudat.

Cel pe care il injura ii spune ca are un anumit nicel de educatie, la care marele jurnalist Sudorel, hai da i-am gasit si un nume, incepe sa bage si sa scoata, plus ca jigneste persoanele cu educatie de toate nivelele, citez exact ce spune Sudorel : “ pardon. Lăcătuș mecanic care oferă o m*uie acromatică intelectualilor silfizi!”

O alta persoana ii atrage atentia asupra limbajului, si primeste aceleasi raspunsuri cu tenta sexuala, probabil e “statut” dar nu isi respecta cititorii, mai mult, ii injura

Acum cateva zile, Sudorel lauda primaria pentru organizarea evenimentului Ride the Vibe si i s-a spus ca primaria este sponsor iar initiatiatorul este un vlogger cunoscut din oras. A spus ca nu il cunoaste si ca trebuia sa fie anuntat din timp de catre vlogger. Deci facem si presa dupa cum se cotizeaza. 

Dar haideti sa vedem si conversatiile lui Sudorel cu cititorii sai

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro