miercuri, septembrie 27, 2023
Hackeri

Cine este „măcelarul din Bucea”. Hackerii Anonymous i-au dezvăluit identitatea

Grupul de hackeri Anonymous au transmis, joi, pe Twitter, că l-au identificat pe „măcelarul din Bucea”, publicând o poză cu acesta.

Locotenent-colonelul Omurbekov Azatbek Asanbekovici, unitatea militară 51460, comandantul celei de-a 64-a brigăzi de puști motorizate (Habarovsk) este responsabil pentru masacrul din Bucea”, scriu hackerii Anonymous.

Potrivit consilierului prezidențial ucrainean Alexei Arestovici, unitatea militară pe care o comandă Asanbekovici a fost staționată în Bucea.

Potrivit Le Figaro, în unitatea militară a lui Asanbekovici există un militar rus pe numele de Mihail Tkaci, la rândul său fiind identificat ca unul dintre cei care a comis atrocitățile de la Bucea.

Un jurnalist ucrainean, Andrii Țaplienko, a fost cel care l-a identificat pe o rețea de socializare – V Kontakte (VK).

”Eşti un criminal de război şi un călău”, l-a apostrofat un navigator pe Internet.

”Ai pe mâini sângele civililor executaţi la Bucea. Vei putrezi în iad!”, îl acuză acesta.

Mihail Tkaci îi răspunde imediat pe VK că unitatea sa, care abia s-a retras din zona Kievului, este pregătită de luptă.

”Sunt deja pe drumul de întoarcere şi am să ţi-o trag în curând. Imediat ce te găsesc îşi voi tăia tot capul”, îi răspunde el.

Inform Napalm, un grup ucrainean de supraveghere online care analizează Internetul şi corelează informaţii deschise, susţine că primii vinovaţi fac parte din Unitatea Militară 51460, din cadrul celei de a 64-a Brigăzi de Puşcaşi Motorizaţi din cadrul Forţelor terestre ruse, cu sediul la Kniaze Volkonskoie, un sat situat la frontiera cu China, în apropiere de fluviul Amur şi de oraşul Habarovsk.

Ororile comise de către oamenii lui Omurbekov sunt uluitoare.

”Copii zăceau afară, cu mâinile legate la spate. Copii. Ei aulegat copii şi i-au împuşcat ca pe câni”, declară jurnalistul ucrainean Evgheni Spirin.

Alte cadavre sunt minate.

Multe dintre ele s-au descompus, după săptămâni, fără ca asasinii, care au jefuit casele din jur, să se sinchisească de miros sau de propria igienă.

Nici cadavrele a 200 de paraşutişti ruşi, ucişi în Bătălia de la Aeroportul Hostomel, situat la doar cinci kilometri depărtare, nu au fost îngropate ori repatriate.

Membrii acestei armate lipsită de ”grandoarea” erei sovietice – cunoscută prin violenţe în interior şi o disciplină relativă -, aceşti tineri militari poate că au fost înşelaţi de predicţăiile Kremlinului, potrivit cărora populaţia ucraineană eliberată de ”neonazişti” şi ”ultranaţionalişt” aveau să-i pimească cu flori.

În schimb, ei s-au trezit în faţa unor civili ostili şi au reacţionat în mod brutal, omorând, ca la Bucea, toţi bărbaţii aflaţi la vârsta la care pot lupta şi violând femeile.

Alcoolul, lipsa de activitate, absenţa unor superiori implicaţi moral au descătuşat ultimele zăvoare ale civilizaţiei.

În cazul în care un tribunal internţaional se sesisează de cazul de la Bucea, va pune problema premeditării suspecţilor.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro