marți, martie 5, 2024
Noutati

Inna și-a hipnotizat iubitul cu o rochie ”decupată” în zona bustului

Inna și-a hipnotizat iubitul cu o rochie ”decupată” în zona bustului. Poza a primit peste 100k de aprecieri, însă de referință a fost chiar reacția lui Deliric, care i-a aruncat o provocare. 

Inna și-a hipnotizat iubitul cu o rochie ”decupată” în zona bustului!

După ce și-au asumat relația, iată că Inna și Deliric pare să fie un cuplu cu mare priză la public. Cei doi nu doar că se pozează împreună și își fac declarații de dragoste, dar își aruncă și ”provocări” unul altuia în mediul online.

Cum s-a întâmplat recent, când Inna a postat o poză în care apare într-o rochie extrem de sexy, cu ”vedere” la sutien. Imaginea, însoțită de descrierea: “Whatcha gonna do when she comes for you” (n.r. Ce vei face când ea va veni după tine?”), a adunat peste 120.000 de likeuri, însă majoritatea fanilor au remarcat răspunsul iubitului ei, vizibil ”hipnotizat” de apariție: „come for me, baby!” ? (n.r. vino după mine, iubito).

Cine este iubitul Innei, Deliric

După multe insinuări și zvonuri, Inna a recunoscut în cele din urmă cine este noul bărbat din viața ei. Este vorba de un fost rapper, actualmente om de afaceri, pe numele său de scenă, Deliric. Pe numele său real, Răzvan Eremia, a lăsat muzica și a devenitun antreprenor cu un business de peste 300 de produse și o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

Pentru fanii români de prin anii 90 Deliric a fost un nume important în muzica de gen din România, fiind printre primii artiști care a pus bazele primei case de discuri independente de hip-hop din România, “Facem Records”.

 
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro