vineri, mai 24, 2024
Noutati

Cum arată acum cei trei copii ai actriței Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick au trei copii minunați împreună: două fete și un băiat. Gemenele Marion Loretta Elwell Broderick și Tabitha Hodge Broderick au 11 ani, iar James Wilkie Broderick este un adolescent în toată regula. Are 18 ani și este pasionat de fotbal. 

În 2007, Sarah Jessica Parker a fost numită cea mai neatrăgătoare actriță de la Hollywood, însă, între timp, ea a devenit idolul a milioane de femei din întreaga lume. Serialul ”Sex and the City” i-a schimbat complet viața.

Așadar, pe lângă o carieră excepțională, actrița se poate mândri și cu o familie aproape perfectă.

În vârstă de 55 de ani, vedeta, pe care anii au schimbat-o prea puțin, este căsătorită cu actorul Matthew Broderick din 1997 și au împreună trei copii, două fete și un băiat. Secretul mariajului ei? Din când în când să stea departe de soț. Așa, spune ea, atunci când se întâlnesc chiar au ce să-și spună.

Știu că sună nebunește, dar avem vieți care ne permit să fim departe unul de altul, pentru ca apoi să ne reunim”, a declarat actrița.

A apelat la o mamă surogat

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick aveau un fiu, însă şi-au mai dorit un copil pentru care au apelat la o mamă-surogat, fiind primele celebrităţi care au recunoscut în mod public acest lucru.

La 44 de ani, starul din ”Sex and the City” nu mai putea rămâne însărcinată, iar aceasta a fost soluţia salvatoare în cazul ei. Bucuria a fost una extrem de mare când au aflat că vor deveni părinţi de gemene. Tabitha şi Marion s-au născut în 2009. Fiecare apariţie a lor este una extrem de stylish, fetele fiind nişte mici fashioniste.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro