marți, mai 28, 2024
Noutati

Cine este Beatrice Borromeo, numită cea mai stilată membră a unei familii regale

Beatrice Borromeo a fost numită cea mai stilată membră a caselor regale din Europa de către publicația Tatler. Soția lui Pierre Casiraghi a impresionat cu  stilul său vestimentar.

Beatrice Borromeo de Monaco a purtat patru rochii couture la nunta ei din anul 2015 și a fost descrisă ca fiind fana unor case de modă de lux, scrie Daily Mail.

Fost model, ea este fiica lui Don Carlo Ferdinando, din Casa Aristocrată Borromeo. A lucrat ca jurnalist politic îninte de a se căsători și era o celebritate în țara ei natală.

În 2015, Beatrice Borromeo a devenit soția lui Pierre Casiraghi. La brațul soțului său a strălucit, cei doi formând un cuplu parcă desprins din revise. Înalți, frumoși și eleganți, Beatrice și Pierre, părinții a doi copii, sunt mereu ca scoși din cutie, indiferent dacă este vorba despre apariții la evenimente private sau sunt surprinși de paparazzi pe stradă sau în vacanță.

Balul Trandafirilor, evenimentul anual ținut în Monaco, creat de prințesa Grace de Monaco, în 1954, este ocazia perfectă pentru ca stilatul cuplu să acapareze toate blițurile fotografilor și să-și dea, an de an, „examenul” în ale bunul gust.

Sursa foto: Instagram.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro