vineri, iunie 14, 2024
Noutati

Christina Aguilera a ”orbit” audiența unei gale caritabile

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că artista Christina Aguilera este îndrăgostită de ținutele extravagante. Recent, ea a ”orbit” audiența unei gale caritabile, când a apărut într-o rochie mulată și plină cu cristale. 

La cea mai recentă apariție, artista a ales o rochie foarte mulată și strălucitoare. Pentru participarea la o gală caritabilă, unde a și cântat, Aguilera a ales o ținută care a pus-o în evidență.

Împodobită cu o mulțime de cristale și strânsă pe trup, rochia s-a mulat perfect pe formele voluptoase ale solistei. A completat totul cu o pereche de ochelari moderni.

Nu mai țin diete, treceți peste asta. Fiecare dintre noi are propria personalitate, oamenii ne judecă în funcție de diferențe, de ceea ce ne face unici. Trebuie să accepți această frumusețe și la naiba cu restul. Adevărata frumusețe pentru mine este abilitatea de a te cunoaște și de a proiecta ceea ce ești în lumina corectă. Nu întotdeauna frumoasă, departe de a fi perfectă, dar pură”, își anunța Christina Aguilera fanii în urmă cu ceva timp.

Asta după ce s-a săturat să tot fie întrebată de silueta sa. Cântăreața, care a avut mereu o greutate oscilantă, s-a împăcat cu ideea că nu va avea o siluetă de supermodel și și-a îmbrățișat formele voluptoase.

Sursa foto: Instagram
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro