marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Carmen Iohannis a impresionat cu ținuta ei la o ceremonie în Germania

Klaus Iohannis a primit, sâmbătă, 2 octombrie, Premiul „Carol cel Mare” – Pentru unitatea Europei. Președintele a fost însoțit la evenimentul din Aachen, Germania, de Prima Doamnă, care a fost admirată pentru ținuta ei. 

Carmen Iohannis a fost admirată de toată lumea.Șeful statului și Prima Doamnă au apărut în ultimul timp foarte rar împreună. Carmen Iohannis e stabilită la Sibiu, acolo unde este profesoară, în timp ce Klaus Iohannis își desfășoară activitatea la București.

Doar la evenimentele importante sunt surprinși împreună, exact așa cum s-a întâmplat și ieri, 2 octombrie. Președintele a călătorit în Germania alături de soție. Carmen Iohannis i-a fost alături soțului când acesta a primit Premiul „Carol cel Mare” – Pentru unitatea Europei.

A stat la brațului lui, a zâmbit și a atras atenția cu ținuta aleasă.

Prima Doamnă a României a îmbrăcat la eveniment o rochie midi, de un roz pudrat, ale cărei mâneci trei sferturi aveau o croială specială. Articolul vestimentar este o creaţie a designerului Eli Lăslean, cu care Prima Doamnă a colaborat încă din martie 2015.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro