marți, septembrie 26, 2023
Noutati

Adina Buzatu, cele mai bune ponturi stilistice pentru toamnă

Adina Buzatu, cele mai bune ponturi stilistice pentru toamnă. Stilista vedetelor a trecut în revistă cele mai importante aspecte de care trebuie să țină cont domnii

Sezonul rece a început, iar Adina Buzatu vine în ajutorul domnilor! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, cunoscuta stilistă oferă sfaturi prețioase pentru ca bărbații să nu dea greș cu ținutele pentru care optează.

„Bărbații vor renunța la piesele subțiri din in, la pantofii aceia ușori pe care i-au purtat toată vara. În schimb, vor continua să poarte culori deschise, bejul acela, albul unturiu. Culorile deschise sunt potrivite toamna, doar că țesăturile sunt ușor mai pline.

Se poartă gecile de piele clasice și merg puse peste un tricou, peste o maletă sau peste o cămașă cu cravată. Deasupra, pentru mai mult confort termic, se poate purta un pulover supradimensionat. Se poartă în continuare maletele și în culori deschise, dar și culorile mai închise.

Un lucru important, maletele merg purtate și sub sacou. Nu doar acela integrat într-o ținută elegantă casual, elegantă, ci și sub sacoul de costum. Maleta a devenit o piesă acceptată și la birou, mai ales când vorbim de o maletă fină, dintr-un fir de calitate, cum sunt cele din mătase naturală”, a explicat Adina Buzatu.

Ce tip de încălțăminte e potrivit pentru sezonul rece

„Sneakers-ii rămân în garderobă, chiar dacă sunt albi, se poartă în continuare toamna. Apropo de încălțări, putem purta pantofi, dar se poartă tălpile masive, masculine și pantofii cu personalitate, cu o realizare destul de abruptă. Nu se mai poartă pantofii finuți, cu talpă subțire și formă alungită. 

În ceea ce privește ghetele, ele merg pe aceeași idee. Sigur că ele trebuie și asortate la stilul ținutei. Pentru o ținută office nu o să purtăm încălțări cu talpă de cauciuc, spre exemplu, ci o să alegem o variantă cu talpă de talpă”, a declarat stilista pentru aceeași sursă.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro