miercuri, septembrie 27, 2023
Noutati

Care este culoarea pe care Kate Middleton refuză să o poarte!

Ducesa de Cambridge a fost admirată mereu pentru alegerile ei vestimentare, însă puțină lume știe despre ea că evită cu orice preț să poarte o anumită culoare. 

De mai bine de un deceniu, de când face parte din familia regală britanică, Kate Middleton a îmbrăcat haine în culori îndrăzneţe. De la albastru electric, la galben, verde şi magenta.

Cu toate acestea, cei care i-au urmărit ţinutele abordate la apariţiile publice au observat că există o culoare pe care Kate Middleton refuză s-o poarte: portocaliu! O ţinută purtată de soţia Prinţului William în 2013, într-o nuanţă palidă de piersică, a fost cea mai apropiată de această culoare în care a fost văzută.

Nu există un motiv clar pentru care nu alege să poarte această culoare. Una care se află printre preferatele Reginei Elisabeta. Suverana fiind văzută purtând deseori taioare sau rochii în tonuri portocalii.

Kate Middleton poartă și haine ieftine

Soția Prințului William i-a surprins pe toți cu un sacou albastru de la Zara.  Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei de aur , o pereche de pantofi și un plic din piele întoarsă.

Surpriza vine din faptul că blazerul purtat de Kate costă doar 60 de lire. Adică în jur de 340 de lei, o sumă mai mult decât decentă.

În plus, nu este prima oară când poartă acest sacou. Pentru a marca Ziua Internațională a moașei, ducesa de Cambridge a intervievat o asistentă a comunității ugandeze pentru revista Nursing Times.

Ducesa a purtat atunci un blazer albastru de la Zara. Pe care l-a asociat cu pantaloni negri și un top negru.

Kate Middleton este adepta hainelor ieftine. La un moment dat, ea a purtat o rochie verde înflorată de la Zara. Care inițial costa 70 de dolari, însă ajunsese să fie redusă la 13 dolari.
Source by [author_name]

error: Continut protejat.Pentru colaborare trimite un email la office@hackerville.ro